شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» اعتراض کارگران فاز ۱۳ عسلویه به پرداخت‌ نشدن ۸ ماه طلب مزدی

یکشنبه, 27 سپتامبر, 2015

چکیده : منابع خبری در فاز ۱۳ عسلویه اعلام کردند، کارگران پیمانکاری شاغل در این منطقه عملیاتی از حدود ده روز پیش برای پیگیری مطالبات صنفی خود در اعتراض به‌سر می‌برند


منابع خبری در فاز ۱۳ عسلویه اعلام کردند، کارگران پیمانکاری شاغل در این منطقه عملیاتی از حدود ده روز پیش برای پیگیری مطالبات صنفی خود در اعتراض به‌سر می‌برند.

فعالان صنفی کارگری منطقه عسلویه با اعلام این خبر به ایلنا گفتند: دلیل این اعتراض صنفی پرداخت نشدن ۸ ماه مطالبات صنفی معوقه است.

برپایه این اطلاعات به دلیل خاص بودن مقررات اشتغال کارگران در منطقه ویژه عسلویه و نیز ادعای کارفرمایان اصلی و پیمانکاران اصلی طرح‌های این فاز ۱۳ مبنی بر نامناسب بودن وضعیت اقتصادی، دست‌کم در چند سال گذشته مطالبات مزدی کارگران با تاخیر‌های طولانی مدت پرداخت می‌شود.

به گفته منابع خبری وضعیت پیش آمده طوری است که اعتراض کارگران به پرداخت نشدن مطالبات مزد به یک عرف تبدیل شده است و معمولا معترضان با استفاده از شیوه‌هایی همچون تجمع در محل ورودی کارگاه اعتراض خود را اعلام می‌کنند.