شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» آخرین خبرها از پرونده تخلفات “پدیده شاندیز”

چهارشنبه, 21 ژانویه, 2015

چکیده : در خصوص این پرونده دو مسأله فروش سهام و فرآیند اخذ مجوزها مورد سوال و بررسی است که تخلفاتی در آن‌ها به وقوع پیوسته اما در حال حاضر این موضوع باید مدیریت شود چراکه حدود 120 هزار نفر در این شرکت مشغول کارند و باید این سرمایه به نفع ملت مدیریت و در عین حال با دستگاه‌های اجرایی خاطی و افراد متخلف برخورد شود


دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از نهایی شدن گزارش مربوط به تخلفات “پدیده شاندیز” طی یک ماه آینده خبر داد.

مصطفی افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل و عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند بررسی پرونده شرکت پدیده شاندیز در این کمیسیون اظهار داشت: در حال حاضر کمیسیون اصل 90 به صورت جدی مشغول بررسی پرونده فساد در شرکت پدیده شاندیز است و جلساتی نیز برای بررسی ابعاد این موضوع برگزار شد.

وی ادامه داد: در خصوص این پرونده دو مسأله فروش سهام و فرآیند اخذ مجوزها مورد سوال و بررسی است که تخلفاتی در آن‌ها به وقوع پیوسته اما در حال حاضر این موضوع باید مدیریت شود چراکه حدود 120 هزار نفر در این شرکت مشغول کارند و باید این سرمایه به نفع ملت مدیریت و در عین حال با دستگاه‌های اجرایی خاطی و افراد متخلف برخورد شود.

به گزارش تسنیم، دبیر کمیسیون اصل 90 مجلس در خصوص زمان نهایی شدن گزارش مربوط به این پرونده گفت: در جریان رسیدگی به این پرونده مکاتباتی با برخی دستگاه‌ها داشتیم که منتظر جواب آن‌ها هستیم لذا پس از وصول پاسخ استعلامات طی یک ماه آینده این گزارش نهایی خواهد شد.