شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» ترکان: کسی که حتی یک لبنیاتی را اداره نکرده بود، مدیر یک خودروسازی بزرگ شد

دوشنبه, 20 اکتبر, 2014

چکیده : وی با تاکید بر این‌که سوء مدیریت به گونه‌ای رسیدگی می‌شود که بودجه و اجرای آن به نظم در آورده شوند، گفت: در سال‌های گذشته شاهد شلختگی در اجرای بودجه بودیم که موجب زاویه‌دار شدن اجرای بودجه با مصوبات بودجه شده که باعث شد برخی اهداف توسعه محقق نشود.


مشاور رییس‌جمهور تصریح کرد: پیش از این کسی که لبنیاتی را اداره نکرده بود، مدیر یک خودروسازی بزرگ شد. درحالی که اگر رقیب چابکی به صحنه بیاید موجب ارتقای خودروسازان داخلی می‌شود.

به گزارش ایسنا، اکبر ترکان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با تاکید بر این‌که بعید می‌دانم بودجه ۹۳ متمم بخورد، توضیحاتی را درمورد انضباط مالی که در دستور کار قرار گرفته، ارائه کرد که شامل دو بخش سوءمدیریت و سوء استفاده می‌شود.

در سال‌های گذشته شاهد شلختگی در اجرای بودجه بودیم

وی با تاکید بر این‌که سوء مدیریت به گونه‌ای رسیدگی می‌شود که بودجه و اجرای آن به نظم در آورده شوند، گفت: در سال‌های گذشته شاهد شلختگی در اجرای بودجه بودیم که موجب زاویه‌دار شدن اجرای بودجه با مصوبات بودجه شده که باعث شد برخی اهداف توسعه محقق نشود.

ترکان با بیان اینکه بر این‌که در برخی موارد سوء استفاده در اجرای بودجه وجود دارد، اظهار کرد: سوءاستفاده بسیار نگران کننده از سوءمدیریت است و کمیته‌ای زیر نظر معاون اول به فساد مالی رسیدگی می‌کند.

به برخی پروژه‌ها به دلیل کلنگ‌زنی‌های زخمی ورود نکرد‌ه‌ایم

مشاور رییس جمهور در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که چرا رییس جمهور در مورد پروژه‌هایی که در حال بازنگری و مطالعه هستند وعده اجرا می‌دهد، گفت: همه وعده‌های رییس جمهور شامل مواردی است که بررسی شده‌اند و حتی به برخی پروژه‌ها که پیش از این بسیار زخمی کلنگ زده شده بودند ورود نکرده‌ایم.

ترکان با تاکید بر این‌که آنچه رییس جمهور قول می دهد، بررسی شده و توجیهات لازم از جمله توجیه اقتصادی، اعتبار و … را دارد، گفت: زمانی سخن از اجرای پروژه است که پیش از آن در تهران جلسات متعددی با دستگاه‌های تخصصی بزرگ برگزار و مسائل را بررسی شده است.