شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» سیل خساراتی به دامغان و میامی وارد کرد

جمعه, 25 آوریل, 2014

چکیده : مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان از جاری شدن سیل و بروز خساراتی در دو منطقه ˈکلاته رودبارˈ در شهرستان دامغان و ˈحق الخواجه کالپوشˈ در شهرستان میامی این استان خبر داد.


مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان از جاری شدن سیل و بروز خساراتی در دو منطقه ˈکلاته رودبارˈ در شهرستان دامغان و ˈحق الخواجه کالپوشˈ در شهرستان میامی این استان خبر داد.

ˈاحمد طاهریˈ روز جمعه به ایرنا گفت: بارندگی رگباری موجب بروز سیل در دو روز گذشته در این دو منطقه شد که خساراتی به بخش های مختلف وارد کرد.

وی با بیان اینکه این خسارت بیشتر شامل آبگرفتگی بوده اظهارکرد:این خسارت به بخش های مسکونی، کشاورزی، تاسیسات زیربنایی و … وارد شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: کارشناسان در حال برآورد حجم خسارت ناشی از سیلاب در این مناطق هستند.