شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» افزایش کرایه‌های مترو و اتوبوس از اول اردیبهشت

شنبه, 5 آوریل, 2014

چکیده : براساس توافق صورت گرفته با سازمان تاکسیرانی شهر تهران،شرکت واحد اتوبوسرانی و شرکت مترو مقرر شد کرایه‌های حمل و نقل عمومی از اول اردیبهشت از 20 تا 25 درصد افزایش یابد


معاون فنی و عمرانی فرمانداری تهران گفت: کرایه‌های حمل و نقل عمومی و تاکسیرانی از اول اردیبهشت 20 تا 25 درصد افزایش می‌یابد.

غلامحسین آرام در گفت‌‌وگو با فارس درباره افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی در شهر تهران اظهار داشت: براساس توافق صورت گرفته با سازمان تاکسیرانی شهر تهران،شرکت واحد اتوبوسرانی و شرکت مترو مقرر شد کرایه‌های حمل و نقل عمومی از اول اردیبهشت از 20 تا 25 درصد افزایش یابد.

وی ادامه داد: درصورت افزایش کرایه‌های حمل و نقل عمومی در غیر مهلت مشخص شده با متخلفان برخورد می‌شود و در صورت نیاز بازرسان فرمانداری نیز در اقصی نقاط شهر مستقر می‌شوند.