شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» وزارت آموزش و پرورش: مدارس تا 28 اسفند بار است

سه‌شنبه, 25 فوریه, 2014

چکیده : معاون وزیر آموزش و پرورش با اعلام تقویم زمانی حضور دانش‌آموزان در مدارس در اسفند ماه گفت: کلیه مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی تا روز چهارشنبه 28 اسفند ماه دایر هستند.


معاون وزیر آموزش و پرورش با اعلام تقویم زمانی حضور دانش‌آموزان در مدارس در اسفند ماه گفت: کلیه مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی تا روز چهارشنبه 28 اسفند ماه دایر هستند.

محمد دیمه‌ور با بیان اینکه تمامی دانش‌آموزان تا روز چهارشنبه 28 اسفند ماه دایر هستند و دانش آموزان باید در کلاسهای درس حضور داشته باشند، به ایسنا گفت: تقویم آموزشی تابع تقویم رسمی کشور است، لذا تعطیللات نوروز امسال دانش آموزان از 29 اسفند آغاز می‌شود.

او از مدیران مدارس خواست تا طبق تقویم آموزشی برنامه‌ریزی کنند، چراکه مدارس باید تا آخرین روز کاری دایر باشند و آموزش ادامه داشته باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان از غیبت غیر موجه در روزهای پایانی سال خودداری کنند و خانواده‌ها نیز بر حضور فرزندانشان در مدارس تاکید داشته باشند و به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که به آموزش دانش آموزان لطمه وارد نشود.

به گفته دیمه‌ور، همچنین با دانش آموزانی که در روزهای پایانی و نزدیک به تعطیلات غیبت غیرموجه داشته باشد، طبق دستورالعمل انضباطی برخورد می‌شود.