چکیده : يك هفتهيي از به گروگان گرفته شدن پنج سرباز وظيفه ايراني در مرزهاي جنوب شرقي كشورمان ميگذرد اما هنوز خبري از آزادي قطعي آنها در دست نيست. پاي همه ارگانهاي امنيتي – اطلاعاتي به ماجرا باز شده است و مقامات لشكري و كشوري جلسه پشت جلسه ميگذارند تا به اين اتفاق ناخوشايندهرچه زودتر فيصله دهند فعلا بحث بر سر آزادي و سلامت پنج سربازي است كه قرباني اين حادثه شدهاند.
يك هفتهيي از به گروگان گرفته شدن پنج سرباز وظيفه ايراني در مرزهاي جنوب شرقي كشورمان ميگذرد اما هنوز خبري از آزادي قطعي آنها در دست نيست. پاي همه ارگانهاي امنيتي – اطلاعاتي به ماجرا باز شده است و مقامات لشكري و كشوري جلسه پشت جلسه ميگذارند تا به اين اتفاق ناخوشايندهرچه زودتر فيصله دهند فعلا بحث بر سر آزادي و سلامت پنج سربازي است كه قرباني اين حادثه شدهاند.
اعتماد در گزارشی می نویسد: در همين راستا از نوبخت آخرين پيگيريهاي دولت براي آزادي پنج مرزبان ربوده شده را جويا شديم كه گفت: دولت حفظ امنيت مرزبانان شجاع ايران را بر خود فرض ميداند و در اين زمينه همه روشهايي كه بتواند براي حفظ سلامت مرزبانان عزيزمان انجام دهد، اجرايي خواهد كرد كه همه اين روشها در دست اجرا است. در مورد مسووليتي هم كه دولت همسايه ما دارد، پيگيريهاي لازم را انجام ميدهيم و همه راهكارهاي سياسي و قانوني در حال طي شدن است و در زماني كه به ثمر بنشيند، جزييات آن اطلاعرساني ميشود. پس پرونده آنها به صورت ويژه در دستور كار ما است و مذاكرات فشرده ما با مقامات پاكستاني و افراد مرتبط با اين موضوع ادامه دارد و بيش از هر چيز سلامت اين عزيزان براي ما مطرح است.
سخنگوي دولت تصريح كرد: جزييات كارهاي امنيتي نياز به اطلاعرساني و برشماري دارد، ولي به صورت ويژه اين موضوع در دستور كار دولت است و با مقامات پاكستاني و ديگر افراد مرتبط نيز رايزنيهايي را كردهايم.
نوبخت گفت: همه روشها را در زمان مقتضي به رسانهيي خواهيم كرد اما تا زمان رفع مشكل فعلا اجازه دهيد در اين باره واردجزييات نشويم.
نوبخت در پاسخ به سوال ديگر «اعتماد» مبني بر اينكه اكبر تركان، مشاور رييسجمهوري اخيرا اعلام كرده كه ازپرونده فساد مالي بزرگ در آينده نزديك پردهبرداري كرد آيا جزيياتي از اين ادعا در دست داريد و اين فساد در كدام حوزه اقتصادي روي داده است، گفت: در اين باره حتما به وقت لازم و با رعايت مسائل اطلاعرساني دقيقي انجام خواهد شد. البته وظيفه من خبررساني حوزه دولت است و اين باعث نميشود كه وزرا و يا ساير اعضا در حوزه تخصصي خود اظهارنظر نكنند. شايعه اخراج كارشناسان هستهيي، چگونگي تعيين قيمت حاملهاي انرژي در سال 93، برنامه دولت براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانهها، موضوعات اصلي نشست ديروز نوبخت با خبرنگاران بود.