شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» موافقت با تخفیف مجازات اعدامی زنده شده

یکشنبه, 19 ژانویه, 2014

چکیده : کمیسون عفو و بخشودگی قوه‌قضاییه با یک درجه تخفیف اعدامی‌ نجات یافته و تبدیل آن به حبس ابد موافقت کرد.


کمیسون عفو و بخشودگی قوه‌قضاییه با یک درجه تخفیف اعدامی‌ نجات یافته و تبدیل آن به حبس ابد موافقت کرد.

غلامحسین اسماعیلی عضو کمیسیون عفو و بخشودگی قوه‌قضاییه در گفت‌وگو با تسنیم، درباره آخرین وضعیت رسیدگی به درخواست عفو فردی که پس از اجرای حکم اعدام در بجنورد نجات یافته بود اظهار داشت: این درخواست در کمیسیون عفو و بخشودگی قوه‌قضاییه بررسی و در نهایت با یک درجه تخفیف آن موافقت شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نام وی در لیست عفو و تخفیفی که رهبری با آن موافقت کرده است، وجود داشته گفت: اسم این زندانی هم در این لیست وجود داشته است اما لیست افرادی که با عفو و تخفیف مجازات آنها از سوی مقام معظم رهبری موافقت شده هنوز به دست ما نرسیده است و باید منتظر بمانیم.

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: اما به هرحال نظر کمیسیون عفو و بخشودگی قوه‌قضاییه، موافقت با درخواست عفو این زندانی و تبدیل آن به حبس ابد بوده است.