شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» دادستان مصر هم می‌گوید زندانی سیاسی نداریم!

پنج‌شنبه, 31 اکتبر, 2013

چکیده : «هشام برکات» مدعی شد که حتی یک زندانی سیاسی در مصر وجود ندارد و همه بازداشت‌شدگان بنا به دلایل جنایی در حبس هستند.


دادستان کل مصر با نادیده گرفتن تمامی بازداشت‌های اخیر در این کشور، مدعی شد که حتی یک زندانی سیاسی در مصر وجود ندارد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه الیوم السابع، «هشام برکات» مدعی شد که حتی یک زندانی سیاسی در مصر وجود ندارد و همه بازداشت‌شدگان بنا به دلایل جنایی در حبس هستند.

وی افزود: تمامی متهمانی که حکم حبس آنها صادر می‌شود بنا به ارتکاب جرایم جنایی است که قانون مجازات در مورد آنها صدق می‌کند.

برکات که در حاشیه مشارکت در شانزدهمین سمینار دادستان‌های کل اروپا و برخی کشورهای حوزه دریای مدیترانه در وین سخن می‌گفت، اظهار داشت که وی و همه همکارانش حقوق بشر و قانون را در تعامل با متهمان بازداشت‌شده، رعایت می‌کنند و با همه بازداشت‌شدگان به گونه‌ای انسانی رفتار می‌شود.