شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» تجمعات اعتراضی به بازداشت زنان فعال مدنی در عربستان

سه‌شنبه, 2 جولای, 2013

چکیده : جوانان شهر"بريده"تجمع اعتراض آميزي برگزار كردند. شركت كنندگان در اين تجمع با سردادن شعارهايي اقدامات"محمد بن نايف"وزير كشور را محكوم كردند. معترضان با درخواست براي آزادي زنان بازداشت شده از همه عربستاني‌ها خواستند به اين فعاليت‌ها بپيوندند.


تظاهرات و تجمع‌هاي مسالمت آميز عربستاني‌ها در اعتراض به بازداشت فعالان مدني بويژه زنان همچنان ادامه دارد.

به گزارش شبكه العالم، جوانان شهر”بريده”تجمع اعتراض آميزي برگزار كردند. شركت كنندگان در اين تجمع با سردادن شعارهايي اقدامات”محمد بن نايف”وزير كشور را محكوم كردند. معترضان با درخواست براي آزادي زنان بازداشت شده از همه عربستاني‌ها خواستند به اين فعاليت‌ها بپيوندند.

در شهر”جوف”هم تجمع اعتراض آميزي با شعار”زنان و علما را آزاد كنيد”برگزار شد. شركت كنندگان در اين تجمع اقدامات خشونت آميز نيروهاي امنيتي در شهر”قطيف”را محكوم كردند.

سازمان ديده بان حقوق بشر اعلام كرد، يك دادگاه سعودي 7 نفر از جوانان منطقه الشرقيه را به تحمل 5 تا 10 سال زندان محكوم كرده است. اتهام اين جوانان تحريك مردم با استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي عنوان شده است.
اين سازمان تأكيد كرد كه اين جوانان قبل از تفهيم اتهام و محاكمه يك سال و نيم در بازداشت بودند.

ديده بان حقوق بشر خاطرنشان كرد: به زندان افتادن افراد به دليل استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي بيانگر آن است كه در عربستان هيچ ابزاري براي اظهار نظر در اين كشور وجود ندارد.