شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» دفاع کوچک زاده از احمدی نژاد و سعید مرتضوی/ رسوایی از این بالاتر که رییس دولت احضار شده

یکشنبه, 23 ژوئن, 2013

چکیده : کوچک‌زاده بدون اشاره به خط قرمزهای احمدی نژاد برای برخورد با مدیران متخلفش ادامه داد: چقدر گفته‌اند که فلانی برای اطرافیانش خط قرمز تعیین کرده و نمی‌شود این اطرافیان را احضار کرد، حال آنکه دروغگو، کم حافظه است و خودش را احضار کرده‌اند. دیگر رسوایی از این بالاتر که خودش احضار شد؟ ما به این موضوع افتخار می‌کنیم و هیچ مسئله‌ای نیست.


کلمه- گروه خبر: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بدون اشاره به مشکلاتی که طی دوره احمدی نژاد برای کشور ایجاد شده است، با بیان اینکه هرکس هشت سال در مسند بالاترین مقام اجرایی کشور باشد، قطعا خطاهای بزرگی ممکن است مرتکب شود گفت: بحث بر سر این است که جوانمردی، انسانیت، انصاف و همچنین اعتدال که می‌گویند، کجا رفته است؟

کسی از انصاف و عدالت سخن می گوید که همواره تندترین فحاشی ها و اهانت ها را به مسئولان و فعالان سیاسی روا داشته است.

مهدی کوچک زاده از اعضای جبهه پایداری و از هواداران سرسخت احمدی نژاد، سال گذشته با خبرنگار ی که درخواست مصاحبه داشت، درگیر شد و به وی فحاشی کرد. وی که در دوران نمایندگی در مجلس هفتم نیز یک بار در صحن مجلس با خبرنگار روزنامه شرق درگیر شده بود، این بار اما در رستوران مجلس برخورد زننده ای با خبرنگار آسمان داشت.

مهدی کوچک زاده پیش از این نیز با پرتاب میکروفون به سوی علی مطهری به گفته وی اعتراض کرده بود. این اتفاق در زمانی رخ داد که نماینده مردم تهران با روسی دانستن ریشه خانوادگی کوچک زاده را از جمله آقایانی دانست که اصولگرایی را در مجلس دچار مشکل نموده است. در این هنگام مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران که در ردیف مقابل مطهری بر روی صندلی قرار داشت با پرتاب بلندگوی خود به سمت علی مطهری به مخالفت با وی برخاست.

به گزارش ایسنا، مهدی کوچک‌زاده در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی بیمارستان جدید شهید دکتر لواسانی با بیان اینکه ریشه همه مصیبت‌ها در جامعه ما، خطاب کردن یک انسان به عنوان دروغگو است، گفت: این موضوع پدر جامعه ما را درآورده است.

نماینده مردم تهران در مجلس، با اشاره به اینکه در عرصه سیاست گاهی فردی یک یا دو ماه در تیتر اول رسانه‌هایی که پایبند به خیلی چیزها نیستند، آن هم از طرف کسانی که ادعای اعتدال، اخلاق‌مداری و مخالفت با تندروی دارند، مورد فحاشی قرار می‌گیرند، گفت: من درد و دلم را می‌گویم، هر چند ممکن است خیلی‌ها نپذیرند یا پس از انعکاس در روزنامه‌ها و سایت‌ها بگویند که من حرف بیخود می‌زنم.

کوچک‌زاده بدون اشاره به خط قرمزهای احمدی نژاد برای برخورد با مدیران متخلفش ادامه داد: چقدر گفته‌اند که فلانی برای اطرافیانش خط قرمز تعیین کرده و نمی‌شود این اطرافیان را احضار کرد، حال آنکه دروغگو، کم حافظه است و خودش را احضار کرده‌اند. دیگر رسوایی از این بالاتر که خودش احضار شد؟ ما به این موضوع افتخار می‌کنیم و هیچ مسئله‌ای نیست.

کوچک‌زاده همچنین ادامه داد: من بارها فکر می‌کردم در این شرایط سخت، مرتضوی چگونه می‌تواند با این اعتماد به نفس و روحیه سر کارش حاضر شود! من هیچ بدهی و رابطه‌ای با احدی ندارم، هر چند مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی یزدی است و ما هم بعدها فهمیدیم، یزدی هستیم.

وی به جنایات مرتضوی اشاره ای نکرد و گفت: فردی شبانه‌روز با بدترین توهین‌ها و فحش‌ها مواجه می‌شود و همچنان صبح بر سر کار خود حاضر می‌شود، باید پرسید که آیا اکنون سازمان تامین اجتماعی نابود شده یا پیشرفت کرده است؟

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید بیمارستان‌ها و مراکز درمانی راه بیندازیم که این بیماری منحوس که در حال نابود کردن کشور است، درمان شود، اظهار کرد: امیدوارم مراکزی در کشور درست شود که این بیماری را از بین کسانی که حب قدرت، مقام و حسادت در دلشان ریشه روانده است، برطرف کند.