شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» ۷۲ درصد مردم، صدا‌و‌سیما را در انتخابات بی‌طرف نمی‌دانند

دوشنبه, 10 ژوئن, 2013

چکیده : سلب اعتماد عمومی از صدا‌‌‌وسیما که ناشی از مدیریت غیر ملی و جناحی بر این رسانه است، بی هیچ‌ تردیدی به دلیل حاکمیت نگاه‌های جناحی و بخشی‌نگر بر این رسانه عریض و طویل است.


صدا‌‌‌وسیما در سال‌های اخیر کمتر رویکرد ملی داشته است و با مدیریتی جناحی و با تعصب سیاسی، بسیاری از مردم ایران را از داشتن رسانه‌ای ملی به معنای واقعی آن محروم کرده‌اند.

در نظر‌سنجی که تابناک درباره کارکرد ‌صدا‌‌‌وسیما در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی انجام داد، 72 درصد مردم عملکرد صدا‌‌‌وسیما را در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری جانبدارانه و به نفع کاندیداهای خاص دانستند و 28 درصد مردم این رسانه را در انتخابات بی طرف می‌دانند.

بر پایه این گزارش، باید گفت سلب اعتماد عمومی از صدا‌‌‌وسیما که ناشی از مدیریت غیر ملی و جناحی بر این رسانه است، بی هیچ‌ تردیدی به دلیل حاکمیت نگاه‌های جناحی و بخشی‌نگر بر این رسانه عریض و طویل است.

سانسور سخنان برخی کاندیداها، عدم پوشش تلویزیونی تجمعات آنان، پخش برنامه‌های گوناگون علیه برخی کاندیداها، ‌رعایت نکردن عدالت رسانه ای در بخش‌های گوناگون خبری و… از جمله عواملی است که باعث شده مردم این رسانه عریض و طویل، اما فاقد کارآمدی، را رسانه ای بی طرف در انتخابات ندانند و اتفاقا این رسانه را حامی کاندیدای خاص بدانند.

فرض کنید کاندیدای مورد حمایت صدا‌‌‌وسیما، پیروز انتخابات شد، آیا انقلاب و اعتماد عموم مردم هم به پایان می‌رسد؟ آیا این رسانه دیگر به اعتماد عمومی نیاز ندارد؟ چرا این رسانه نمی‌خواهد از حوادث سال 88 عبرت بگیرد؟