شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» هنرور شجاعی برای سومین بار محاکمه شد‎

سه‌شنبه, 28 می, 2013

چکیده : روز شنبه 5 خرداد محمد صادق هنرورشجاعی از روحانیون منتقد که در بند ویژه روحانیت زندان اوین در حال تحمل محکومیت 4 ساله است، بدون اعلام قبلی و بدون وکیل و اطلاع از مفاد کیفرخواست صادره، به شعبه سوم دادگاه ویژه روحانیت تهران به ریاست قاضی باقری انتقال یافت و مورد محاکمه قرار گرفت.


روز شنبه 5 خرداد محمد صادق هنرورشجاعی از روحانیون منتقد که در بند ویژه روحانیت زندان اوین در حال تحمل محکومیت 4 ساله است، بدون اعلام قبلی و بدون وکیل و اطلاع از مفاد کیفرخواست صادره، به شعبه سوم دادگاه ویژه روحانیت تهران به ریاست قاضی باقری انتقال یافت و مورد محاکمه قرار گرفت.

به گزارش رسیده به کلمه، این زندانی سیاسی نخست به عدم امکان مطالعه کیفرخواست به استناد ماده 190 قانون آیین دادرسی کیفری اعتراض کرد که با پیشنهاد تجدیدجلسه از جانب قاضی باقری مواجه شد، اما ترجیح داد از خود دفاع کند و جلسه محاکمه برگزار شود.

در کیفرخواست صادره علیه هنرور شجاعی که مربوط به فعالیتهای او در ایام مرخصی اش در تابستان سال گذشته بوده است، او متهم شده به اهانت به امام خمینی از طریق مصاحبه با سایت رسام، تبلیغ علیه نظام، نقض حکم خلع لباس روحانیت و نیز اتهامی تحت عنوان اظلال و گمراه نمودن جامعه از طریق رد نظریه ولایت فقیه و به ارتداد کشاندن جامعه از این طریق.

در این جلسه محاکمه همچنین تک تک مصاحبه ها و مقالات و نیز سخنرانی این روحانی منتقد در سرای اهل قلم در تابستان 91 مورد طرح و تحقیق و سوال از جانب قاضی دادگاه قرار گرفت.

هنرور شجاعی نیز در مقام پاسخ به استناد قانون اساسی اساسا دادگاه ویژه روحانیت را غیر قانونی و غیر مشروع دانست و احکام آن را غیرنافذ اعلام کرد و در مقام آخرین دفاع نیز گفت شما باید از خودتان دفاع نمایید که این چنین تحت تسلط وزارت اطلاعات هستید و آنان بهر سوی که مایلند شما را می کشانند تا به دوستور آنها مرا در اواخر دوره محکومیت زندانم دوباره محاکمه کنید و جلوی آزادی ام را بگیرید!

وی همچنین افزوده است: این بنای شوم خودکامگی که مملکت تنها بر ستون اراده یک شخص استوار گردد، انشاالله با همین بی قانونی ها و سرسپردگی ها فرو خواهد ریخت. بنایی که بر مبنای انحراف از آرمانهای انقلاب جمهوریخواهانه مردم ایران در سال 57 بنا نهاده شده است.

از آبان 89 که این روحانی منتقد بازداشت و زندانی شده، این سومین پرونده ایست که علیه او تشکیل می شود و در دادگاه ویژه روحانیت مورد محاکمه قرار می گیرد.