شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» احضار تیمور امجدی از بازداشت شدگان روز کارگر‎

شنبه, 25 می, 2013

چکیده : تیمور امجدی، فعال کارگری و از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر (۱۱ اردیبهشت)، جهت ارائه‌ی آخرین دفاعیات خود به شعبه‌ی ۴ دادیاری سنندج احضار شد.


تیمور امجدی، فعال کارگری و از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر (۱۱ اردیبهشت)، جهت ارائه‌ی آخرین دفاعیات خود به شعبه‌ی ۴ دادیاری سنندج احضار شد.

به گزارش کمیته‌ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری، این فعال کارگری متهم به «اقدام علیه امنیت ملی به نفع گروه‌های ضد انقلاب و عضویت در آنها»، «حمل پلاکارد در روز کارگر در خیابان غفور» و «سر دادن شعارهای براندازانه علیه حکومت ایران» شده است.

تیمور امجدی در دفاع از خود همه این اتهامات را بی‌پایه و اساس خوانده و با بیان اینکه این روز مختص به هیچ حزب و گروه خاصی نیست و متعلق به تمامی کارگران جهان است از برگزاری مراسم روز جهانی کارگر دفاع کرده و بزرگداشت آن را حق تمام کارگران جهان دانست.