شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» فرمانده ناجا به جمع مخالفان احمدی نژاد پیوست: معلوم نیست ولی فقیه آنها چه کسی است

دوشنبه, 13 می, 2013

چکیده : با فرارسیدن آخرین ماه های احمدی نژاد بر قوه مجریه، احمدی مقدم هم به مخالفان وی پیوست و با بیان اینکه اعضای فرقه انحرافی جدید مدعی هستند که حکمشان را از امام زمان می گیرند گفت: آنها 8 سال در کشور حرف زدند اما معلوم نیست ولی آنها چه کسی است. گروه انحرافی، مدیران ارشد احمدی نژاد هستند که توجه ویژه به مهدویت داشته و تاکنون تعدادی از آنان به جرم تکثیر سی دی ظهور نزدیک است بازداشت شده اند.


با فرارسیدن آخرین ماه های احمدی نژاد بر قوه مجریه، احمدی مقدم هم به مخالفان وی پیوست و با بیان اینکه اعضای فرقه انحرافی جدید مدعی هستند که حکمشان را از امام زمان می گیرند گفت: آنها 8 سال در کشور حرف زدند اما معلوم نیست ولی آنها چه کسی است.

گروه انحرافی، مدیران ارشد احمدی نژاد هستند که توجه ویژه به مهدویت داشته و تاکنون تعدادی از آنان به جرم تکثیر سی دی ظهور نزدیک است بازداشت شده اند.

به گزارش مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم روز دوشنبه در سومین همایش تکریم از حافظان قرآن کریم نیروی انتظامی اظهار داشت: وی با اعلام اینکه باید در زمان غیبت و ظهور به ولی فقیه متوسل شد تاکید کرد: فرقه انحرافی جدید مدعی هستند که حکم شان را از ام زمان می گیرند ، 8 سال است که در این مورد نیز حرف می زنند اما معلوم نیست ولی آنها چه کسی است. ولایت فقیه امتداد ولایت قرآن است و برخی انحراف ها از این جا شروع می شود که کسی که با امام زمان ارتباط مستقیم دارد چه نیازی به نایب دارد.

وی افزود: عمل به قرآن پیروی از ولایت است و اگر از ولایت پیروی نشود و تنها بخواهیم به قرآن توجه کنیم انتهای موضوع به سلفی گیری، وهابی گری و حتی گروه های تکفیری ختم می شود.

وی با بیان اینکه ممکن است گاهی اوقات افراد بر سر دو راهی قرار بگیرند گفت: فتنه در این مواقع به وجود می آید و فرد در حالی که حق را متوجه می شود اما تمایلاتش می گوید که به سمت دیگری برود. اگر می خواهیم در فتنه قربانی نشویم یا مسیر حق را گم نکنیم باید در کشتی ولایت باشیم تا با خیال آسوده از سونامی عبور کنیم.