شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» باز هم زلزله در هرمزگان و بوشهر/ زلزله ای به بزرگی ۵ ریشتر بندر جاسک را لرزاند

پنج‌شنبه, 9 می, 2013

چکیده : همچنین زمین لرزه‌ای به بزرگی 4 در مقیاس امواج درونی زمین، آبدان در استان بوشهررا در ساعت 7 و 59 دقیقه و 38 ثانیه صبح امروز با مختصات 28.17 درجه عرض شمالی و 51.85 درجه طول شرقی در عمق 16 کیلومتری زمین لرزاند.


در ادامه زلزله هایی که مناطق مختلف کشور را لرزانده است، زلزله‌ای به بزرگی 5 در مقیاس امواج درونی زمین ظهر امروز بندر جاسک استان هرمزگان را لرزاند.

به گزارش ایسنا، شبکه‌های لرزه‌نگاری وابسته به مرکز لرزه‌نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران ساعت وقوع این زمین لرزه را 12 و 31 دقیقه و 28 ثانیه ظهر امروز ثبت کردند.

مختصات این زمین لرزه، 26.31 درجه عرض شمالی و 57.61 درجه طول شرقی در عمق 10 کیلومتری زمین گزارش شده است.

همچنین زمین لرزه‌ای به بزرگی 4 در مقیاس امواج درونی زمین، آبدان در استان بوشهررا در ساعت 7 و 59 دقیقه و 38 ثانیه صبح امروز با مختصات 28.17 درجه عرض شمالی و 51.85 درجه طول شرقی در عمق 16 کیلومتری زمین لرزاند.