شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» انفجار تهران را لرزاند؛ معاون امنیتی وزارت کشور توضیح داد

چهارشنبه, 8 می, 2013

چکیده : در حالی که روز گذشته برخی از رسانه ها خبر از انفجار در تهران داده بودند، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: انفجارهای شب گذشته که در غرب تهران رخ داد، برای از بین بردن مهمات ضایعاتی و از رده خارج بوده است.


در حالی که روز گذشته برخی از رسانه ها خبر از انفجار موشک در تهران داده بودند، معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: انفجارهای شب گذشته که در غرب تهران رخ داد، برای از بین بردن مهمات ضایعاتی و از رده خارج بوده است.

روز گذشته برخی از رسانه های خارج از کشور خبر دادند که سه انفجار در مرکز تحقیقات و انبار موشکی غرب تهران روی داده است.

علی عبداللهی درباره اخبار برخی سایتها مبنی بر رخ دادن سه انفجار پی در پی در غرب تهران گفت: معمولا در واحدهای نظامی اینطور است که هر از چند گاهی به صورت روتین برای از بین بردن مهمات ضایعاتی و از رده خارج شده، انفجارهایی انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد:‌ در غرب تهران و در شهریار نیز یکی از پادگان‌ها به از بین بردن این مهمات ضایعاتی و از رده خارج، اقدام کرده است.

معاون وزیر کشور تاکید کرد:‌ این انفجارها در مکان خاصی انجام می‌شود تا خطری نداشته باشد.