شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» به اتهام مشکوک خواندن مرگ ستار بهشتی، مدیر مسوول روزنامه خورشید محاکمه می‌شود

شنبه, 6 آوریل, 2013

چکیده : هر چند به پرونده قتل ستار بهشتی رسیدگی نشد، اما مدیرمسوول روزنامه خورشید می گوید: روز یک‌شنبه 18 فروردین به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران احضار شده‌ام و قرار است به صورت علنی و با حضور هیات منصفه این دادگاه برگزار شود.


هر چند به پرونده قتل ستار بهشتی رسیدگی نشد، اما مدیرمسوول روزنامه خورشید می گوید: روز یک‌شنبه 18 فروردین به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران احضار شده‌ام و قرار است به صورت علنی و با حضور هیات منصفه این دادگاه برگزار شود.

محمدرضا تقوی‌فرد، مدیرمسئول روزنامه خورشید به خبرگزاری ایسنا گفت به اتهام مشکوک خواندن مرگ ستار بهشتی، وبلاگ‌نویسی که در زندان جان سپرد، روز یکشنبه ۱۸ فروردین به دادگاه کیفری استان تهران احضار شده‌ است و قرار است به‌شکل علنی و با حضور هیئت منصفه محاکمه شود.

وی افزود بازپرسی که او را احضار کرده، همان بازپرس و قاضی پرونده ستار بهشتی است.

تقوی‌فرد گفت مطالبی که در رابطه با مرگ ستار بهشتی نوشته با رویکرد انتقاد سازنده پیرامون شیوه برخورد با موضوع بازداشت وی بوده و در مصاحبه‌های رسمی مسئولان قوه قضاییه و برخی نمایندگان مجلس نیز مطرح شده است.

مدیرمسئول روزنامه خورشید افزود: انتقاد سازنده جزو حداقل‌های آزادی مطبوعات و رسانه‌ها است.

ستار بهشتی، کارگر و وبلاگ‌نویس ۳۵ ساله، آبان‌ماه امسال در بازداشتگاه نیروی انتظامی جان سپرد.

وی ظهر روز ۹ آبان در منزلش در رباط کریم تهران بازداشت شد و ۱۳ آبان در مقر پلیس تولید و تبادل اطلاعات تهران (فتا) درگذشت.