شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» روزنامه جمهوری اسلامی: تشنگان قدرت، نظام را بازیچه اهداف خود قرار داده اند

سه‌شنبه, 12 فوریه, 2013

چکیده : هرگونه سهل انگاري در خشكاندن ريشه‌هاي اين ماجرا، توجيه ناپذير است و مردم كه اكنون از همه چيز با خبر هستند هيچ عذر و بهانه‌اي را نخواهند پذيرفت. اصرار براي برخورد با اين ريشه فاسد، انگيزه شخصي به معناي حمايت از اين يا آن مسئول و شخصيت معروف ندارد، بلكه به دليل دلسوزي براي نظام جمهوري اسلامي است كه با بهاي سنگين خون شهدا و فداكاري مردم تأسيس شده ولي عده‌اي كه تشنه قدرت هستند، آن را بازيچه اهداف دنياخواهانه خود قرار داده‌اند.


روز نامه جمهوری اسلامی با انتقاد از اتفاقات روز یکشنبه در حرم حضرت معصومه نوشت: با اينكه ماجراي ايجاد تشنج در سخنراني رئيس مجلس شوراي اسلامي در مراسم 22 بهمن در قم را همه محكوم كرده‌اند و خواستار برخورد جدي با عوامل پشت پرده اين ماجرا شده اند، بعضي‌ها تلاش مي‌كنند بر روي آمران و سازمان‌دهندگان اين برنامه سرپوش بگذارند و اين فضاحت را به دشمنان خارجي نسبت بدهند.

در این یادداشت آمده است: پاك كردن صورت مسأله با نسبت دادن آن به دشمنان خارجي كار آساني است، اما چه كسي است كه نفهمد اين، سرپوش گذاشتن بر عوامل اصلي تشنج هاست و كساني كه متوسل به سرپوش گذاشتن مي‌شوند، به استمرار حيات و بقاء ماده اصلي فساد كمك مي‌كنند و مانع ريشه كن شدن آن مي‌شوند. مسئولان قضائي و امنيتي اگر دلسوزانه درصدد مقابله با وقايعي از قبيل آنچه در روز 22 بهمن در قم رخ داد هستند، بايد اين واقعيت را در نظر داشته باشند كه اين يك برنامه سازمان‌دهي شده بود و به همين دليل بايد علاوه بر برخورد قانوني با مباشران، درصدد خشكاندن ريشه اين ماجرا باشند.

این یادداشت با اشاره ای به نقش گروه های فشار طی یک دهه گذشته افزوده است: ريشه را مي‌توان به راحتي از بررسي تشنج‌هائي كه از سال 85 تا 91 به يك شكل و كاملاً كپي‌برداري شده از همديگر رخ داده‌اند پيدا كرد؛ در 15 خرداد 1385 تشنج در سخنراني آيت‌الله هاشمي رفسنجاني در قم، در 14 خرداد 89 تشنج در سخنراني حجت الاسلام سيد حسن خميني در حرم امام خميني، در نوروز سال‌هاي 89 و 90 تشنج در سخنراني آيت‌الله واعظ طبسي در جوار حرم امام رضا عليه السلام در مشهد، در شب 23 ماه مبارك رمضان 91 تشنج در سخنراني حجت الاسلام ناطق نوري در صحن مطهر حضرت امام رضا عليه السلام در مشهد و 22 بهمن 91 تشنج در سخنراني علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در جوار حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله عليها در قم.

نویسنده به شناخته شدن این مراکز پرداخته و نوشته است: مراكز سازمان دهي و حاميان اين تشنج آفريني‌ها كاملاً شناخته شده هستند و هيچ چيز درباره آنها از چشم مسئولان قضائي و امنيتي كشور پنهان نيست. دقت در دوره زماني اين رويدادها (85 تا 91) نيز راهنماي خوبي براي رسيدن به ريشه‌هاست كما اينكه يكساني برنامه‌ها و عملكردها در اين تشنج آفريني‌ها نيز راهنماي خوبي است.

در این یادداشت بر لزوم برخورد با متخلف تاکید شده و افزوده است: هرگونه سهل انگاري در خشكاندن ريشه‌هاي اين ماجرا، توجيه ناپذير است و مردم كه اكنون از همه چيز با خبر هستند هيچ عذر و بهانه‌اي را نخواهند پذيرفت. اصرار براي برخورد با اين ريشه فاسد، انگيزه شخصي به معناي حمايت از اين يا آن مسئول و شخصيت معروف ندارد، بلكه به دليل دلسوزي براي نظام جمهوري اسلامي است كه با بهاي سنگين خون شهدا و فداكاري مردم تأسيس شده ولي عده‌اي كه تشنه قدرت هستند، آن را بازيچه اهداف دنياخواهانه خود قرار داده‌اند.