شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» روزنامه كيهان : دعواي ديروز مجلس و دولت تقصير سبزهاست

دوشنبه, 4 فوریه, 2013

چکیده : اقدام دیروز احمدی نژاد آنقدر برای یادداشت نویس روزنامه کیهان آنقدر غیرمنتظره بود که از بیم آنکه نکند نفر بعد در افشاگری های این رییس دولت بگم بگم ها نام نماینده رهبری در موسسه عریض و طویل کیهان باشد حتی ترجیح داد سرمقاله ای بدون نام منتشر کند و مثل همیشه فقط به اتهام زنی بپردازد.


پس از آنکه روز گذشته، بار دیگر احمدی نژاد در راستای سیاست هفت سال گذشته خود شروع به تهدید و بگم بگم کرد و فضای مجلس را به هم ریخت، روزنامه تحت امر رهبری در سرمقاله امروز خود به جای عذر خواهی از مردم بخاطر حمایت های بی شائبه این رسانه از رییس دولت، به اتهام زنی پرداخت و مدعی شد که این اتفاقات در نتیجه همکاری و اعلام مواضع دو جريان فتنه و حلقه انحرافي است!

اقدام دیروز احمدی نژاد آنقدر برای یادداشت نویس روزنامه کیهان آنقدر غیرمنتظره بود که از بیم آنکه نکند نفر بعد در افشاگری های این رییس دولت بگم بگم ها نام نماینده رهبری در موسسه عریض و طویل کیهان باشد حتی ترجیح داد سرمقاله ای بدون نام منتشر کند و مثل همیشه فقط به اتهام زنی بپردازد.

در این سرمقاله بدون ذکر هیچ شاهد و دلیلی مثل همه تهمت زدن های دو دهه گذشته حسین شریعتمداری و تیم اطلاعاتی اش به جای کالبد شکافی این عمل غیراخلاقی احمدی نژاد،از زمین و اسمان توجیه می بافد و می نویسد: بدخواهان با دو بازوي- فتنه و حلقه انحراف- مجلس و دولت را به سوي درگيري تازه سوق داده اند تا از مردم متديني انتقام بگيرند كه حماسه نهم دي را -فارغ از بازي نامزدها- آفريدند، پاي انقلاب ايستادند و در همين انتخابات مجلس سال گذشته با مشاركت معنادار خود به دهان دشمن زدند.

یادداشت نویس کیهان که خود به بی محتوایی این ادعا بیش از دیگران واقف بوده بر خلاف همیشه نامی از خود به جای نگذاشته و مدعی شده است که كدام جريانات از تقابل دولت و مجلس سود مي برند؟ كدام محافل، تعامل مثبت و سازنده اين دو قوه در راستاي اطاعت از رهنمود رهبر معظم انقلاب براي كاهش اختلافات و گره گشايي از رنج هاي اقتصادي مردم را برنمي تابند و آرامش و گره گشايي را به زيان خود ارزيابي مي كنند؟ چرا ناگهان بايد فضاي همدلي و همفكري دو قوه براي اتخاذ تدابير مشترك اقتصادي و رسيدگي به دغدغه هاي آزاردهنده طبقات مستضعف و كم درآمد جامعه به هم ريخته شود؟ چه كساني آرامش جامعه و اميدواري توده هاي شريف مردم به همت مسئولان براي حل معضلات را با اهداف بعضاً اعلام شده خود در تعارض مي بينند و به جاي آن اصرار دارند فضاي مسموم التهاب و تشويش و بدگماني و يأس را زير پوست افكار عمومي تزريق كنند؟ فقط نيم نگاهي به اظهارات و مواضع و عملكرد دو جريان فتنه و حلقه انحرافي طي چند ماه اخير بيندازيد و سپس اتفاقات ديروز مجلس را كه در متن و حاشيه استيضاح وزير كار رخ داد را به ارزيابي بنشينيد.

روزنامه تحت امر رهبری بدون پرداختن به روند ابقای سعید مرتضوی متهم جنایت کهریزک و لجبازی های رییس دولت در انتصاب و ابقای وی از نمایندگان می پرسد: با استيضاح وزير كار و بركناري يا ابقاي وي قرار بود به كدام مقصود عقلاني برسند. جز اينكه با عزل وي، بي ثباتي تازه اي در نظام اداري پديد آورند و يا پس از ابقاي وزير فقط يك تنش غير ضروري آفريده باشند؟! و در هر دو صورت، مسئله مورد اختلاف اصلي سر جاي خود باقي بماند؟ ثانياً آيا با توجه به مسائل و موضوعات مهم تر كشور، آيا اين مسئله اولويت داشت يا باعث شد اولويت مهم و در دستور كار دو قوه مجدداً به حاشيه برود؟

یادداشت نویس کیهان هر چند اقدام احمدی نژاد را که نمونه ای از کارهای این موسسه در افشاگری های نیمه پنهانش است را غير اخلاقي، غير عقلاني و نوعي تحريف می داند اما مدعی می شود که عده ای در صدد بر هم زدن ” فضای همدلی بین مجلس و دولت ” هستند! و می افزاید: در ميان اين گروه كسي است كه دو هفته پيش مدعي شد خوب است يكي از ساكتين فتنه رئيس جمهور شود! و شبكه دولتي انگليس از او به عنوان اصلاح طلب جديد ياد كرد. از آن سو چه كسي تله گذاري كذايي را براي تهيه يك ويدئوي 25 دقيقه اي از يك ملاقات 24 ساعته طراحي كرد و مطالبي تقطيع شده، مبهم و بودار را تحويل رئيس دولت داد تا خرج ماجراسازي در مجلس شود؟ آيا رئيس دولت در اين اقدام تبليغاتي به طرف مقابل شليك كرده است يا به سمت خود و دولت تير انداخته است؟ كدام مركز مشترك از اين تقابل دولت و مجلس سود مي برد و ذوق زده است؟ كافي است همين ديشب و امروز تيتر برجسته روزنامه هاي زنجيره اي و سايت هاي داخلي و بيگانه را مرور كنيد تا پاسخ سؤال را دريابيد!

حسین شریعتمداری بدون درک رسالت رسانه در انعکاس خبر مدعی می شود که رسانه هاي دشمن با ذوق زدگي از درگيري و اختلاف شديد مسئولان در دولت و مجلس خبر دادند!

وی نمی گوید اگر رسانه ها خبر رسانی نکنند و گزارش یک جلسه علنی را منتشر نکنند پس باید مثل یادداشت نویس این روزنامه به اخبار پشت پرده و نیمه های پنهان بپردازند و ابروی شهروندان را هزینه کنند؟

بنظر می رسد اقدام دیروز احمدی نژاد در مجلس حسین شریعتمداری را آنقدر مرعوب کرده است که در سرمقاله بدون نام را با ذکر این ادعای واهی به دست انتشار بسپارد که این بی اخلاقی و عمل مافیایی احمدی نژاد هم کار سبزهاست!! مثل همه تخلفاتی که در وزارت اطلاعات و بازداشتگاه ها و سازمان ها و نهادهای تحت امر رهبری و دولتی اتفاق می افتد و نشان از نفوذ سبزها در آن است!!! مثل گرانی های لجام گسیخته و از دست رفتن منابع ملی.

اینگونه که رییس دولت دهم در فعالیت است بعید نیست در چند ماهه آخر فعالیت خود سری هم به دفتر رهبری و نمایندگان تحت امر ایشان در موسسه کیهان و سپاه و … بزند و تشت رسوایی آنان را نیز بر زمین زند.