شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» پیام ها و حضور برای تسلیت به خانواده حسن حبیبی؛ از خانواده هاشمی تا سیدمحمد خاتمی/ تصویر

پنج‌شنبه, 31 ژانویه, 2013

چکیده : صبح امروز حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی، آیت‌الله سید محمد بجنوردی، عارف، حجج‌ اسلام سید محمود دعایی، سید سراج‌الدین موسوی و مجید انصاری و عده‌ای دیگر از آشنایان و شخصیت‌های سیاسی و اجتماعی در منزل آن مرحوم گرد آمده و با خانواده ایشان ابراز همدردی کردند.


کلمه- گروه خبر: بدنبال درگذشت حسن حبیبی شخصیت های سیاسی و دینی با حضور در خانه وی با خانواده و همسر او ابراز همدردی کردند.

حسن حبیبی صبح امروز بدنبال یک دوره بیماری در تهران درگذشت و پیکر مرحوم دکتر حسن حبیبی در جوار مرقد امام خمینی (ره) به خاک سپرده می‌شود.

مراسم تشییع پیکر دکتر حبیبی ساعت 9 صبح روز جمعه 13 بهمن از مقابل بنیاد ایران شناسی برگزار خواهد شد.

دکتر حسن حبیبی در سالگرد ورودش به ایران همراه امام خمینی در 12 بهمن سال 57 دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شافت.

صبح امروز حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی، آیت‌الله سید محمد بجنوردی، عارف، حجج‌ اسلام سید محمود دعایی، سید سراج‌الدین موسوی و مجید انصاری و عده‌ای دیگر از آشنایان و شخصیت‌های سیاسی و اجتماعی در منزل آن مرحوم گرد آمده و با خانواده ایشان ابراز همدردی کردند.

ابراز همدردی سیدمحمد خاتمی

در پی درگذشت دکتر حسن حبیبی “معاون اول رییس جمهور در دولت اول اصلاحات” ، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی رییس جمهور سابق کشورمان صبح امروز با حضور در منزل آن مرحوم ، فقدان این شخصیت ارزشمند را به همسر و فرزندان ایشان ،خاندان شریف حبیبی و اصحاب فرهنگ ،فضیلت و علم و ارادتمندان آن بزرگوار تسلیت گفت و برای این خدمتگزار صدیق ایران آرزوی علو درجات کرد.

‎دکتر حبیبی یک لحظه از انقلاب غافل نبود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید می کند که مرحوم دکتر حبیبی یک لحظه از انقلاب و رسالت خودش غافل نبود.

آیت الله هاشمی رفسنجانی هنگام حضور در منزل مرحوم دکتر حسن حبیبی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، در خصوص شخصیت وی اظهار داشت: آقای دکتر حبیبی هم در زمانی که در خارج و داخل کشور مبارزه می کردند و تا همیشه، بهترین دوست و همکار بودند و یک لحظه از انقلاب و رسالت خودش غافل نبود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص نقش مرحوم حبیبی در تدوین پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران گفت: ایشان در این کار نقش اول را داشتند؛ یعنی تا پایان تدوین قانون اساسی، کار خود را ادامه می داد و از آن مثل بچه ای که می خواست پرورش پیدا کند، مواظبت کرد.

پیام تسلیت سیدمحمد خاتمی

سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق در پیامی درگذشت بزرگ مرد دین باور و فرزانه و اندیشمند و دردآشنا حضرت دکتر حسن حبیبی را به خاندان شریف حبیبی تسلیت گفت.

متن کامل این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بزرگ مرد دین باور و فرزانه و اندیشمند و دردآشنا حضرت دکتر حسن حبیبی، سبک بال و روان شاد به دیدار معشوق و معبود شتافت و ساحت دین و علم و فضیلت را داغدار کرد.

دکتر حسن حبیبی عزیز زندگی پربار خود را برای بهتر فهمیدن و دانستن و فهماندن و آگاه کردن و نیز خدمت به انقلاب اسلامی که به آن باور داشت و آن را پیروز می خواست صرف کرد و نخستین کسی بود که چهره لطیف و زیبای نظام دین مدار و مردم محور جمهوری اسلامی را ترسیم کرد.

او با فروتنی با همه ظرفیت والا و شایستگی های فراوان در هر جا که به وجود او نیاز بود بی هیچ توقعی حضور داشت و حضورش همه جا و همیشه منشاء خیر و برکت بود.
من این مصیبت بزرگ را به همه آنان که دل در گرو انقلاب اسلامی و سربلندی میهن و سرافرازی مردم دارند و به همه اندیشوران و پژوهشگران و اصحاب ادب و فرهنگ و به خاندان شریف حبیبی، به ویژه به همسر شایسته و بزرگوار و وفادار و به دختر دانشمند و موقر و به برادران گرانقدر و خواهر ارجمندش تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت حق جل و علی برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگان معزز تندرستی، شکیبایی و پاداش نیکو مسألت می کنم.

رحمت گسترده خداوند بر او که پاک زیست و پاکیزه به دیدار معبود شتافت.

سید محمد خاتمی
12 بهمن 1391

پیام هاشمی رفسنجانی

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام درگذشت مرحوم حسن حبیبی را تسلیت گفت.

در متن این پیام تسلیت آمده است:

«ضایعه درگذشت شادروان دکتر حسن ابراهیم حبیبی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس بنیاد ایرانشناسی موجب تالم خاطر شده است.

مرحوم دکتر حبیبی در طول عمر مفید خود یکی از یاران فعال و باوفای نظام جمهوری اسلامی ایران در مسوولیت‌های خطیر در دوره‌های مختلف بود و از خود آثار و کتب ارزشمندی به جای گذاشت.

انسان فرهیخته‌ای که توان علمی و اجرایی خود را در کمیته تدوین پیش‌نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، نمایندگی مجلس شورای اسلامی، وزارت دادگستری، شورای نگهبان، معاونت اولی رییس جمهوری، رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نیز عشق به ایران اسلامی در بنیاد ایرانشناسی سپری کرد.

فقدان این شخصیت ارزنده را به دوستان، همکاران، وابستگان به ویژه اعضای خانواده و همسر آن مرحوم تسلیت گفته و از درگاه احدیت برای آن مرحوم غفران و رحمت واسعه و برای بازماندگان وی صبر و اجر مسالت می‌کنیم.»

پیام تسلیت سید حسن خمینی به مناسب درگذشت دکتر حبیبی

سرکار خانم دکتر رهیده
درگذشت همسر مکرمتان سرور معظم جناب آقای دکتر حسن حبیبی دل همه علاقمندان به ایشان را به درد آورد. آن عزیز در دوران تبعید و مبارزه تا دوران پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی همواره از همراهان و یاران امام راحل عظیم الشأن بود.
درگذشت آن مرحوم را خدمت جنابعالی و سرکار خانم آزاده حبیبی و برادران ایشان تسلیت عرض نموده، برای ایشان از درگاه خداوند متعال علوّ درجات مسئلت می نمایم.
سیدحسن خمینی

حبیبی، الگوی اخلاق و سیاست

علی‌اکبر اشعری در مطلبی به یاد الگوی اخلاق و سیاست و مرد دوران نخست انقلاب نوشت:
خدايا! چه رازي در اين نكته است كه ستون خيمه دين و اخلاق، استاد و مربي ما حضرت آيت الله مجتبي تهراني در آستانه اربعين از ميان ما مي رود و الگوي اخلاق و سياست و مرد دوران نخست انقلاب كه لحظه اي از تلاش در راه آرمان امامش باز نايستاد در آستانه دهه فجر به سوي تو بازمي گردد.
خدايا! اگر ما در راه دينت سستي كرده ايم، و عقوبت آن را در بازپس گيري آيت الله مجتبي تهراني قرار دادي و اگر در راه انقلاب اسلاميت كوتاهي كرديم و ما را از نعمت حضور دكتر حسن حبيبي محروم نمودي؛ خدايا! بيش از اين طاقت مجازات اينچنيني تو را نداريم.
خداوندا اگر ما خطاكاريم تو غفور و بخشنده اي؛ اگر ما شايستگي اين نعمت هاي ارزشمند تو را نداريم؛ به غفران و جود و كرم تو اميدواريم.