شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» تجمع کارگران معترض تایوانی مقابل کاخ ریاست جمهوری‎/ پوشش گسترده صدا و سیما

یکشنبه, 20 ژانویه, 2013

چکیده : صدا و سیما در حالی به انعکاس خبرهای اعتراضی کارگران در سایر کشورها اقدام می کند، که برای انعکاس اخبار و رویدادهای جامعه کارگری ایران کمترین تلاشی نمی کنند. تجمعات اعتراضی کارگران ایرانی در اعتراض به ماه ها حقوق معوقه، اخراج و بیکاری کارگران، و اعتراض به لایحه اصلاح قانون کار از جمله رخدادهایی است که هر روز در شهرهای مختلف کشور ما به وقوع می پیوندد ولی صدا و سیما در اقدامی هماهنگ از انعکاس آنها خودداری می کند.


کلمه – گروه کارگری: اتحادیه‌های کارگری در تایوان در اعتراض به کاهش حقوق بازنشستگی، کارگران را از سراسر به پایتخت آوردند و مقابل کاخ ریاست جمهوری تظاهرات کردند. معترضان خواستار ایجاد شرایط بهتر کاری و مزایا برای کارگران بودند. صدا و سیمای جمهوری اسلامی هم به پوشش گسترده این خبر پرداخت.

واحد مرکزی خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گزارش داد که کارگران از همه نقاط تایوان روز شنبه در مقابل کاخ ریاست جمهوری در اعتراض به طرح دولت برای کاهش حقوق بازنشستگی تظاهرات کردند. یک کارگر مکانیک ۶۳ ساله گفت: “اگر هیچ طرحی برای یک تا دو میلیون کارگر بعد از بازنشستگیشان وجود نداشته باشد برای تایوان فاجعه آمیز خواهد بود چون ما شاهد افراد سالمند و بی خانمانی خواهیم بود که در خیابان‌ها بسر می‌برند. بازنشستگان در همه کشورهای دنیا حقوق می‌گیرند اما در تایوان ما برنامه درستی نداریم. حقوق کارگران در اینجا کم است و با این پول نمی‌توان از عهده زندگی بر آمد.”

رئیس یکی از اتحادیه‌های کارگری گفت: “ما می‌خواهیم دولت بداند که خواسته ما زیاد نیست ما می‌خواهیم حداقل حقوق بازنشستگی ما کم نشود. ما می‌خواهیم دولت با اتحادیه‌های کارگری گفتگو کند و بر طبق قانون میزان حقوق بازنشستگی را طوری تعیین کنند که بتوان از عهده مخارج زندگی برآمد.”

به گزارش کلمه، صدا و سیما در حالی به انعکاس خبرهای اعتراضی کارگران در سایر کشورها اقدام می کند، که برای انعکاس اخبار و رویدادهای جامعه کارگری ایران کمترین تلاشی نمی کنند. تجمعات اعتراضی کارگران ایرانی در اعتراض به ماه ها حقوق معوقه، اخراج و بیکاری کارگران، و اعتراض به لایحه اصلاح قانون کار از جمله رخدادهایی است که هر روز در شهرهای مختلف کشور ما به وقوع می پیوندد ولی صدا و سیما در اقدامی هماهنگ از انعکاس آنها خودداری می کند.