شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» تغییر رمز از «انتخابات آزاد» به «انتصابات شفاف»

چهارشنبه, 16 ژانویه, 2013

چکیده : حال که به «مهندسی انتخابات» اعنقاد دارید، حال که هر روز از این قطار (کشتی یا هر چیز دیگری که می خواهید بنامید) عده ای را پیاده می کنید، حال که از شراکت در قدرت با هر کسی که «دیگری» است وحشت دارید، حال که با صراحت از «سلطنت فقیه» سخن می گویید، حال که قانون و شرع را همچون موم در دستان خود به شکلی در می آورید که هرچه بر خلاف منافع خودتان می یابید خلاف قانون و خلاف شرع بنامید، حال که جایگاه افراد را در «زمین و ملاء اعلی» تعیین می کنید، کمکتان می کنیم تا قدمی دیگر در راه شفاف سازی روش و منش و باورهایتان بردارید و بجای «انتخابات آزاد»، از شما می خواهیم حداقل در «انتصابات» تان «شفاف» باشید و بگویید اراده تان در به قدرت نشاندن چه کسی شکل گرفته است.


کلمه – سید کاظم قمی:

در پی اعلام خواسته ی مشروع و قانونی مبنی بر برگزاری انتخابات آزاد از سوی منتقدان جریان اقتدارگرایی، آب در لانه ی مورچگان افتاده و در یک کنسرت هماهنگ که آهنگساز آن «تک تیرانداز» توپخانه نشین است، تکرار آن را رمز احیای فتنه نامیده اند.

کوچک و بزرگ صف کشیده اند تا پس از کنسرت پر سر و صدای نهم دی ماه امسال (که قرار بود آرام بخش پریشان‌حالی شان باشد اما ظاهرا نشد)، به لعن و نفرین و از بر خوانی بولتن های ویژه بپردازند و میزان وفاداری خود بنمایانند. تلاش می کنند راه را بر شنیدن هر صدایی جز خود ببندند، غافل از این که اگر گوش های مردم را هم بتوان بست (که پس از انتشار آمار رویگردانی از رسانه های دولتی، میزان موفقیت چنین اقدامی را باید با دیده ی تردید نگریست)، خودکامگان را توان تسلط بر اندیشه ها نیست.

آیا به راستی درخواست برای انتخابات آزاد را می توان تکرار سخن غرب و غربگرایان دانست؟ آنگاه تکلیف اعلام چنین درخواستی از سوی بنیانگذاران نظام جمهوری اسلامی در سال های مبارزه با نظام ستمشاهی چه می شود؟ لابد دستور به بازنویسی تاریخ خواهند داد تا از رمز فتنه پاک گردد! همانگونه که فیلم ها و عکس های تاریخی را با کمک تکنولوژی عاریت گرفته از «غرب» پاکسازی و بازسازی می کنند. اما مگر چند بار می توان تاریخ را بازنویسی کرد؟ آیا به زودی شاهد آن خواهیم بود که سخن از جمهوریت و اسلامیت نظام، مردم سالاری دینی، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، تعیین سرنوشت شهروندان به دست خویش، قانون گرایی و … نیز در شمار اسامی رمز درآید؟

اگر چنین است، شاید بد نباشد که به جای «انتخابات آزاد» از «انتصابات شفاف» سخن بگوییم. حال که به «مهندسی انتخابات» اعنقاد دارید، حال که هر روز از این قطار (کشتی یا هر چیز دیگری که می خواهید بنامید) عده ای را پیاده می کنید، حال که از شراکت در قدرت با هر کسی که «دیگری» است وحشت دارید، حال که با صراحت از «سلطنت فقیه» سخن می گویید، حال که قانون و شرع را همچون موم در دستان خود به شکلی در می آورید که هرچه بر خلاف منافع خودتان می یابید خلاف قانون و خلاف شرع بنامید، حال که جایگاه افراد را در «زمین و ملاء اعلی» تعیین می کنید، کمکتان می کنیم تا قدمی دیگر در راه شفاف سازی روش و منش و باورهایتان بردارید و به جای «انتخابات آزاد»، از شما می خواهیم حداقل در «انتصابات» تان «شفاف» باشید و بگویید اراده تان در به قدرت نشاندن چه کسی شکل گرفته است.

 

آرشیو نوشته های دیگر این نویسنده