شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» حسین شریعتمداری: مشکل بانکی مانع رسیدن پول عربستان به سران فتنه شد

جمعه, 4 ژانویه, 2013

چکیده : عربستان پول را برای سران فتنه فرستاد ولی مسائل بانکی مانع از آن برای انتقال به ایران شد!


حسین شریعتمداری گفت: عربستان پول را برای سران فتنه فرستاد ولی مسائل بانکی مانع از آن برای انتقال به ایران شد!

به گزارش کلمه، نماینده ولی فقیه در موسسه کیهان در مراسمی به مناسبت 9 دی در یزد این موضوع را اعلام کرد در حالیکه پیشتر از تریبون های مختلف ادعای دریافت این پول موهوم از ملک عبدالله، مورد جنجال و هیاهوی اقتدارگرایان شده بود.

وی بدون توضیح اینکه عربستان برای پول فرستادن به فتنه گران آیا راهی غیر از مبادله بانکی نداشته است، با خیال راحت از عدم پی گیری حقوقی اتهام زنی های خود، این ادعا را مطرح کرد. قوه قضائیه نیز تاکنون متهمان این اتهام زنی را به محالکمه نکشیده تا بالاخره ادعای خیانت رهبران جنبش و به قول آنها فتنه یا تهمت زنی امثال شریعتمداری، مشخص شود.

وی در بخش دیگری از  سخنانش اظهار داشت: احمدی نژاد در زمینه هایی که پیرو اصلاح طلبان بوده، دچار خطا شده است.

مدیرمسئول کیهان همچنین در واکنش به بحث ها مبنی بر منظور امام از عبارت «میزان، حال فعلی افراد است» گفت: این عبارت برای افرادی مطرح شد که سابقه خوبی داشته اند.

علی یونسی در مصاحبه اخیر خود درباره این جمله امام گفت: «میزان حال فعلی اشخاص است» یعنی بسیاری از این افرادی که الان هستند ممکن است در زمان شاه ضعف‌هایی داشته‌اند اما الان همین که مردم تظاهر می‌کنند که قانون‌مدار هستند و ملتزم به قانون هستند کافی است که متاسفانه امروز این «میزان حال فعلی افراد است» دارد یک تفسیر بدی می‌شود. یعنی کسانی که شاخصه انقلاب هستند به خاطر تفسیر نادرست از کلام امام طرد می‌شوند. این جمله امام یک جمله حقوق بشری است، اما حالا امروز تبدیل به جمله‌ای شده است که علیه انقلابیون اصیل و شهروندان و علیه کسانی که انتقاد می‌کنند، استفاده می‌شود.

برخی هم امروز از این جمله امام برای رد بسیاری از کاندیداهای مجلس تفسیر نادرست می‌کنند‌ و متاسفانه با استناد به گزارش‌هایی بی‌اساس و بی پایه، هزاران نفر از کسانی که دلشان به انقلاب و مردم گره خورده است را رد می‌کنند‌. در زمان وزارت‌ام، در همین خصوص با آیت‌الله جنتی درگیر بودم. آیت‌الله جنتی به گزارش‌هایی که قبل از من از وزارت اطلاعات گرفته بود -گزارش‌هایی که غالبا به اثبات نرسیده بودند و صرفا در حد خبر بودند- استناد می‌کرد.