شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» دادگاه دراویش شیراز برگزار شد

پنج‌شنبه, 3 ژانویه, 2013

چکیده : صبح روز گذشته ۴ تن از دراویش ساکن شیراز در شعبه دوم دادگاه انقلاب شیراز به اتهام تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه امنیت ملی و عضویت در گروه مجذوبان نور محاکمه شدند.


صبح روز گذشته ۴ تن از دراویش ساکن شیراز در شعبه دوم دادگاه انقلاب شیراز به اتهام تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه امنیت ملی و عضویت در گروه مجذوبان نور محاکمه شدند.

به گزارش مجذوبان نور، صالح‌الدین مرادی، بهزاد نوری، فرزاد درویش و فرزانه نوری صبح امروز برای رسیدگی به اتهامات خود در شعبه دوم دادگاه انقلاب شیراز حضور پیدا کردند.

در این جلسه که با حضور وکلای این افراد انجام شد، به بخشی از اتهامات این افراد رسیدگی شد و ادامه رسیدگی به جلسه دیگری مورخ ۸ بهمن ماه موکول شد.

صالح الدین مرادی از دراویش گنابادی‌ست که بیش از ۱۶ ماه را در زندان عادل آباد شیراز محبوس است و صبح امروز تحت تدابیر شدید امنیتی از زندان عادل آباد با دستبند و پابند به جلسه دادگاه منتقل شد.

وی که از نظر جسمی در شرایط نا‌مناسبی قرار دارد از قاضی دادگاه تقاضای تجدید موعد دادرسی خود را کرد و قاضی پرونده نیز با شنیدن دفاعیات وکیل وی تا اعلام حکم نهایی، قرار آزادی وی به ضمانت کفالت را صادر کرد اما این درویش با رد پیشنهاد قاضی، توضیح داد که: تا برادران و هم مسلکان من نیز به همین جرم در زندان محبوس هستند، حاضر به آزادی مشروط نیستم ! و این قرار کفالت بایستی از همان اول صادر می شد تا من ۱۶ ماه را در زندان سپری نکنم.

گفتنی است که در جلسه دادگاه امروز دراویش عده قابل توجه‌ای از دراویش شیراز نیز برای اعلام همبستگی با این افراد در این جلسه حضور پیدا کرده بودند.