شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» آیت الله استادی: چرا با مخالفان عقیده خود مثل دشمن برخورد می کنید

شنبه, 29 دسامبر, 2012

چکیده : امام جمعه قم با بیان اینکه نباید با مخالفان عقیده خود مثل کافر رفتار کنیم، گفت: متأسفانه در کشور ما گاهی مشاهده می‌شود که با مخالف عقیده و فکر خود به گونه‌ای رفتار می‌شود که انگار با کافران طرف شده‌ایم


امام جمعه قم با بیان اینکه نباید با مخالفان عقیده خود مثل کافر رفتار کنیم، گفت: متأسفانه در کشور ما گاهی مشاهده می‌شود که با مخالف عقیده و فکر خود به گونه‌ای رفتار می‌شود که انگار با کافران طرف شده‌ایم.

به گزارش ایلنا، آیت الله رضا استادی در خطبه‌های نماز جمعه قم، که در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد، اظهار داشت: در جامعه‌ای که همه از محبان اهل بیت (ع) هستیم، چرا باید دشمنی کرد؟

وی افزود: در مکتب اهل بیت (ع) به ما یاد داده‌اند که اگر شخصی کاری انجام داده که ما آن را نمی‌پسندیم، با کار و عمل انجام شده‌اش مخالفت کنیم، نه اینکه به خود او بی‌احترامی کنیم؛ متأسفانه در کشور ما گاهی مشاهده می‌شود که با مخالف عقیده و فکر خود به گونه‌ای رفتار می‌شود که انگار با کافران طرف شده‌ایم.

امام جمعه قم با تأکید بر اینکه باید در همه مسائل به یاد داشته باشیم که شیعه اهل بیت (ع) هستیم، گفت: باید بر اساس مکتب اهل بیت (ع)، در مواجهه با مخالفین عقیده و فکر خود، با صحبت و بیان سالم در صدد رفع اختلافات باشیم و بدانیم که مسائل بدون غیبت و بدگویی حل خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه باید به نیت در کار‌ها نیز توجه داشت، گفت: هر شخصی با هر نیتی در یک عمل خاص راضی باشد، در انجام آن عمل شریک خواهد بود حتی اگر آن را انجام نداده باشد و از این رو کسانی که به تریبون‌های بیگانگان و دشمنان نظام، گوش داده و به برخی خبرهای دروغ و نا‌امید کننده آن‌ها در مورد کشور راضی باشند، در انجام آن اعمال و کار‌ها، شریک خواهند بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه امروز همه مردم ما سیاسی شده‌اند و اگر به هر روستایی برویم هر شخصی برای خود دیدگاه سیاسی خاصی دارد، گفت: این‌ها همه به برکت نظام جمهوری اسلامی است، و از این رو باید سیاست ما نیز یک سیاست اسلامی باشد.

آیت الله استادی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ گفت: باید افرادی خود را کاندیدا کنند که به قانون اساسی و ولایت فقیه اعتقاد داشته و علاوه بر آن توانایی اداره کشور را نیز داشته باشند؛ بر این اساس کسانی که توانایی اداره کشور را ندارند، نباید خود را به عنوان کاندیدا مطرح کنند.

وی در ادامه با تأکید بر رعایت اخلاق انتخاباتی و سیاسی، گفت: نباید با دروغ، تخریب و تهمت به دیگران به قدرت رسید، بلکه باید با بیان نقاط مثبت خود، در جلب آرای مردم کوشید.