شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» سردار رادان: عشق به ولایت فقیه هزینه دارد

چهارشنبه, 5 دسامبر, 2012

چکیده : جانشین نیروی انتظامی که اتهام شکنجه بازداشت شدگان کهریزک را در پرونده خود دارد، بر این باور است که عشق به ولایت هزینه دارد و حوادث سال 88 نمونه بارز دوری از خط ولایت و مقابله کفر و حق و دنیاطلبی کسانی بود که ولایت را خط اطاعت ندیدند.


جانشین نیروی انتظامی که اتهام شکنجه بازداشت شدگان کهریزک را در پرونده خود دارد، بر این باور است که عشق به ولایت هزینه دارد و حوادث سال 88 نمونه بارز دوری از خط ولایت و مقابله کفر و حق و دنیاطلبی کسانی بود که ولایت را خط اطاعت ندیدند.

او آمادگی نیروی تحت امر خود را برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام می کند و می گوید: تلاش‌های معاندان و دشمنان برای تحت‌الشعاع قرار دادن این انتخابات است باید از هم‌اکنون آمادگی لازم را برای برقراری امنیت انتخابات داشته باشیم که اهتمام و جدیت در آموزش یگان‌های انتظامی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای ایجاد این آمادگی می‌تواند موثر باشد.

به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در همایش روسای کلانتری و پاسگاه‌ها در ستاد فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: عشق به ولایت فقیه هزینه دارد و در نیروی انتظامی نیز هزینه آن همین تلاش‌های کارکنان انتظامی و … برای ایجاد امنیت در جامعه است.

وی ادعا کرد: امروز دشمن به این نتیجه رسیده است که نیروی انتظامی در جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم و دارای جایگاه والایی است که برای حفظ از این مهم پرداختن به خود و نیروهای زیر مجموعه می‌تواند از آن حفاظت و صیانت کند و برخورد کریمانه با مردم، رعایت انضباط ظاهری و معنوی پلیس می‌تواند نیروی انتظامی را در اجرای ماموریت‌هایش موفق و اثرگذار کند.

رادان ایجاد رقابت و رفاقت سالم درون سازمانی و هماهنگی بین واحدهای سازمانی و برون سازمانی و استفاده مطلوب از هماهنگی‌ها و تعاملات ایجاد شده با نهادهای دیگر را در پیشبرد اهداف سازمانی موثر ذکر کرد و گفت: با توجه به انتخابات ریاست‌جمهوری که در پیش داریم و تلاش‌های معاندان و دشمنان برای تحت‌الشعاع قرار دادن این انتخابات است باید از هم‌اکنون آمادگی لازم را برای برقراری امنیت انتخابات داشته باشیم که اهتمام و جدیت در آموزش یگان‌های انتظامی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای ایجاد این آمادگی می‌تواند موثر باشد.