شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» آنچه در رفسنجان گذشت؛ استقبال مردم و هراس مسئولان

شنبه, 1 دسامبر, 2012

چکیده : پس از اعلام این خبر در شهر فضای سنگینی ایجاد شده بود و بسیاری از اصلاح‌طلبان شهر و حتی روحانیون و اعضای خانواده خواستار تعطیلی مراسم و برگزارنشدن آن بودند


همسر خواهرزاده آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی از توزیع بروشور علیه رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در رفسنجان خبر داده است و فرزند هاشمیان تصریح کرده که این نوع تبلیغات سو بر مسئولان تاثیر گذاشت نه مردم.

وی در خصوص ارسال پیامک ها و توزیع بروشورها علیه هاشمی می گوید: پیامک، تلفن‌های ناشناس و شب‌نامه تنها اقدامی بود که توانستند، انجام دهند زیرا قدرت بیشتری نداشتند. آنها می‌خواستند جوی درست کنند که خوشبختانه در این جوسازی هم موفق نبودند. متاسفانه تبلیغات آنها روی برخی که مسئولیت‌هایی داشتند، اثر داشت و بعضا عنوان می‌کردند که نمی‌توانند امنیت مراسم را تضمین کنند.

فرزند سیدمحمد هاشمیان در گفت و گویی با آرمان گفته است: اگر آقای ‌هاشمی به این مراسم می‌آمدند، مطمئن باشید با استقبال باشکوه مردم مواجه و با حضور ایشان کسی جرات مخالفت نداشت چراکه مردم در برابر هجمه‌‌کنندگان می‌ایستادند. این اقلیت اگر افراد قدری بودند و می‌خواستند در مراسم ایجاد خلل کنند، حتما این کار را انجام می‌دادند پس آنها دارای وزنی نبودند که بخواهند به آیت‌الله‌ هاشمی هجمه وارد کرده و در مراسم ایجاد مزاحمت کنند. این افراد معدود، اگر می‌دانستند مردم در مقابل آیت‌الله ‌هاشمی می‌ایستند، خودشان مقدمات این سفر را فراهم می‌کردند نه‌اینکه مانع سفر ایشان شوند. این افراد به‌خوبی از استقبال و علاقه مردم رفسنجان به آیت‌الله‌ هاشمی اطلاع داشتند.

در همین حال سیدحمید حسینی در ادامه با اشاره به لغو سفر هاشمی رفسنجانی نوشته است: پس از اعلام این خبر در شهر فضای سنگینی ایجاد شده بود و بسیاری از اصلاح‌طلبان شهر و حتی روحانیون و اعضای خانواده خواستار تعطیلی مراسم و برگزارنشدن آن بودند.

متن کامل این نوشته که به قلم سیدحمید حسینی برادر وزیر ارشاد و همسر خواهر زاده هاشمی در آرمان نوشته شده، به شرح زیر است:

امروز شایعه شده بود كه آقای‌ هاشمی سفرش به رفسنجان منتفی شده و خانواده ناراحت و پیگیر علت آن بودند لذا ابتدا با سرتیم حفاظتی آقای ‌هاشمی جلسه برگزار كردیم تا در جریان مذاكرات ایشان با مدیران استان و رفسنجان باشیم. ایشان توضیح داد كه تا دیروز همكاری مسئولان خوب و عالی بوده است ولی از دیشب… اولا سفر زمینی آقای‌ هاشمی به نوق و بهرمان را منتفی کرده و مطرح كرده‌اند كه تندرو‌های شهر مخالف سفر ایشان هستند و درحال توزیع سی‌دی و بروشور علیه آقای ‌هاشمی هستند و احتمال چالش بین طرفداران و مخالفان آقای ‌هاشمی وجود دارد.

ما مسئولان شهر تلاش ‌می‌كنیم كه این نیروها را کنترل كنیم ولی دل‌نگرانیم كه بالاخره در جلسه اعتراضی صورت گیرد و طرفداران آقای‌ هاشمی با افراد فوق درگیر شوند لذا تیم حفاظتی نقطه‌نظر مسئولان امنیتی و كارشكنی را به اطلاع آقای‌ هاشمی رسانده و ایشان جهت حفظ حرمت مراسم و آرامش آن، سفر را منتفی و آقا محسن، محمدآقا و حجت‌الاسلام عسگری را به‌همراه یك پیام اعزام می‌کند. پس از اعلام این خبر در شهر فضای سنگینی ایجاد شده بود و بسیاری از اصلاح‌طلبان شهر و حتی روحانیون و اعضای خانواده خواستار تعطیلی مراسم و برگزارنشدن آن بودند و تا ظهر چهارشنبه این بحث ادامه داشت و مشورت‌های زیادی صورت گرفت و نهایتا تصمیم بر تشكیل جلسه و تغییر برنامه‌ها گرفته شد. بعدازظهر نیز در جمع بزرگان خانواده فیلم تهیه‌شده بازبینی و اصلاحاتی در آن صورت گرفت، این فیلم كه حدود ٢٠ دقیقه است توانسته گوشه‌ای از زندگی پربار عالمی شجاع، مبارز و مردمی را به تصویر بكشد.

بعدازظهر به دیدار مادر رفتم و تا پاسی از شب را با ایشان سپری كردم و خاطراتی از دوران پس از جنگ جهانی اول و وبا را كه ایشان از والدینش شنیده بود، نقل كرد كه اتفاقاً با ایمیلی كه اخیرا آقای ابوالحسن خلیلی درمورد وقایع مربوط به جنگ جهانی اول و كشته شدن 10 میلیون نفر و 40درصد مردم ایران ارسال كرده، همخوانی داشت. شب كه به منزل آشیخ محمد برگشتم وبه اینترنت وصل شدم، مقاله آقای رسول جعفریان درباره ظهور را مطالعه كردم و توصیه می‌كنم دوستان مقالات این اندیشمند و‌ تاریخ‌شناس اسلام خصوصا این مقاله را كه در رد مطالب مطرح‌شده توسط یکی از افراد که اخیرا صورت گرفته است، مطالعه کنند.

پنجشنبه از صبح همه درگیر برنامه مراسم و پذیرایی از مهمانان بودیم و آقایان مروی از دفتر رهبری، عسگری از مجمع تشخیص، سیدیاسر خمینی از بیت امام راحل و خانواده آقایان صدوقی و بجنوردی و بسیاری از علمای استان تشریف‌فرما شده‌اند ضمن اینكه دوستان دیگری نیز حضور یافته‌اند و مراسم ساعت 14 آغاز، استقبال شده وحضور مردم، علماء و فعالان اقتصادی بی‌نظیر بود و اغلب در برخورد با محسن آقای‌ هاشمی ناراحتی خود از لغو سفر آقای‌ هاشمی ابراز داشته وخواستار حضور ایشان در رفسنجان بودند. جلسه تا 16:30 به طول انجامید ومن یك دقیقه هم امكان نشستن پیدا نكردم زیرا ورود مردم قطع نشد و بیش از 10بار سالن پر و خالی شد و تعداد حاضرین بیش از 10هزار نفر بود. حضور دو هیات زنجیرزنی و سینه‌زنی باعث طولانی شدن مراسم شد و آقای مروی به عنوان سخنران اصلی مراسم حدود 40دقیقه صحبت و از خدمات آشیخ محمد قبل و بعد از پیروزی انقلاب تجلیل كرد و شهادت داد كه ایشان موقوفات را احیاء کرده ولی حتی حق قانونی و شرعی متولی را دریافت نکرده و خاندان ‌هاشمی و هاشمیان را بزرگ و مكرم دانست و تهمت‌زدگان را سرزنش کرد كه این كارشان با هیچ منطق و شرعی سازگاری ندارد و انقلابی‌گری و حزب‌اللهی بودن بهانه‌ای برای دروغ، تهمت و افترا نیست.

در پایان پیام آقای‌ هاشمی توسط حجت‌الاسلام عسگری قرائت شد كه با اشاره به آزادگی امام حسین(ع) و تن ندادن به ذلت به دلایل لغو سفر به شرح زیر پرداخته‌اند: «وظیفه‌ام بود كه در مراسم اولین سالگرد ایشان وهم در این فرصت، دیدار با بستگان و همشهریان را تازه کنم، دلم می‌خواست و برنامه‌ریزی هم شده بود كه بیایم، اما به خاطر فشردگی برنامه‌ها در مركز و ملاحظاتی كه به آن آگاهید و ضرورت پرهیز از هرگونه تنش و اختلاف و گرفتن فرصت از سوءاستفاده‌كنندگان و بدخواهان افراطی، خود را از این سعادت محروم می‌كنم. انشاءالله در اولین فرصت در جمع شما حاضر خواهم شد.» پس از قرائت پیام حاضرین شعار «خامنه‌ای زنده باد، ‌هاشمی پاینده باد» سر دادند و نوه امام هنگام خروج از جلسه با هجوم علاقه‌مندان امام مواجه شد كه اگر دخالت دوستان نبود امكان خلاص كردن ایشان از دست سیل علاقه‌مندان میسر نبود و نهایتا با دخالت نیروی انتظامی ایشان عازم تهران شد و لازم است از حضور این عزیز از بیت امام تشكر و قدردانی شود.

در مواجهه با مردم و كشاورزان رفسنجان سوال همه مردم درباره پیمان ارزی و قیمت دلار بود و اغلب از تصمیمات اخیر گلایه داشته و معتقدند صادركنندگان از خرید پسته خودداری می‌كنند و قیمت پسته صادراتی از 30هزار تومان به كمتر از 20هزار تومان كاهش یافته و باعث ضرر كشاورزان شده است. من با توجه به جلسه اخیر شورای‌عالی صادرات به آنها اطمینان دادم كه در جلسه یكشنبه كه در سازمان توسعه برگزار خواهد شد این موضوع مورد تجدیدنظر قرار خواهد گرفت و بحث پیمان ارزی و فروش ارز صادراتی به نرخ مبادله‌ای منتفی خواهد شد.