چکیده : باشگاه خبرنگاران جوان با قلب واقعیت خبر حبس میرحسین موسوی، مدعی شده است به کار بردن کلمه زندانبان، آن هم در شرایطی که میرحسین موسوی در حبس خانگی به سر می برد چندان با عقل جور در نمی آید. این سایت نزدیک به نیروهای امنیتی مدعی شده که نیروی امنیتی که دختر موسوی را تهدید کرده، یک "مامور خیالی" است؛ حال آنکه صدای ثبت شده ی فریادهای توام با توهین این مامور، چیز دیگری می گوید.
کلمه – گروه خبر: به دنبال انتشار خبری در مورد تهدیدهای نیروهای امنیتی و تداوم فشارها بر فرزندان میرحسین، سایت امنیتی وابسته به صدا و سیما ضمن بازنشر این خبر، ادعا کرده که نخست وزیر هشت سال دفاع مقدس به کلیه منابع خبری دسترسی دارد و فرزندانش آزادانه با وی دیدار می کنند!
به گزارش کلمه، سیمای ضرغامی که با انحصار رسانه ای پوشش همه اخبار کشور را در دست دارد و با دستکاری افکار عمومی سعی در القای پروژه های نیروهای امنیتی دارد، برای تتمه ماموریت خود نیز سایت باشگاه خبرنگاران جوان را به خدمت خود در آورده تا کمبودهای تصویری را از طریق این رسانه جبران کند.
باشگاه خبرنگاران جوان با قلب واقعیت خبر حبس میرحسین موسوی، مدعی شده است به کار بردن کلمه زندانبان، آن هم در شرایطی که میرحسین موسوی در حبس خانگی به سر می برد چندان با عقل جور در نمی آید، به خصوص اینکه شرایطی برای میرحسین فراهم شده است که حتی او در شریط عادی تصورش را هم نمی کرد. این سایت امنیتی مدعی است وضعیت بالینی میرحسین موسوی به نحوی است که اگر او ابراز کوچک ترین ناراحتی را داشته باشد سریعا به یکی از بیمارستان های فوق تخصصی انتقال می یابد!
این رسانه نزدیک به نیروهای امنیتی به این نکته نپرداخته است که چرا میرحسین موسوی و همسرش زهرا رهنورد بدون هیچ حکم قضایی حدود 650 روز است در حصر خانگی هستند که ماموران امنیتی ناچار شده اند چنین تسهیلاتی!! را در اختیار آنان قرار دهند.
میرحسین موسوی دو ماه پیش بعد از یک عارضه قلبی برای انجام عمل آنژیوگرافی به بیمارستان منتقل شد که به علت فشار ماموران امنیتی پروسه درمان ناتمام ماند و او را به محل حبس در بن بست اختر بازگرداندند.
در همین حال طی نزدیک به دو سال میرحسین و همسرش از حداقل امکانات یک زندانی برخوردار بوده و حتی حق دیدار گاه گاه افراد خانواده به خواست خود را هم نداشته اند.
این محدودیت ها تا آنجا بوده است که حتی میرحسین نتوانست در مراسم تشییع و ترحیم پدرش شرکت کند.
در حالی که این رسانه مدعی شده که میرحسین موسوی به ” کلیه منابع خبری” دسترسی دارد، نخست وزیر هشت سال دفاع مقدس تنها به صدا و سیما دسترسی دارد و حتی روزنامه های حکومتی که قبلا برای مطالعه در اختیار وی قرار می گرفت نیز، قطع شده است.
هفته پیش کلمه گزارش داد که یک مامور امنیتی در تماس تلفنی با یکی از دختران میرحسین، به بهانه خبررسانی کلمه او را مورد تهدید قرار داد و ضمن سخنانی هشدارآمیز اعلام کرد که وی فعلا اجازه ملاقات با پدر و مادر را نخواهد داشت و مورد پیگرد قضایی قرار خواهد گرفت.
مامور مورد اشاره با لحنی تند و همراه با فریاد و توهین، دختر نخست وزیر هشت سال دفاع مقدس را تهدید کرد که در صورت ادامه اطلاع رسانی درباره وضعیت موسوی و رهنورد، شرایط برای آنها و دخترانشان سخت تر خواهد شد. او همچنین ضمن اعلام ممنوعیت حضور در ملاقات برای وی ادعا کرد که اخبار منتشر شده، دروغ و نشر اکاذیب بوده و قابل پیگرد قضایی است.
این مقام امنیتی همچنین گفته است که ما به بزرگان نظام هم گفته ایم شما دروغ می گویید. وی اما نگفت که منظورش از بزرگان نظام چه کسی یا کسانی است و آیا بزرگان نظام اساسا از آنچه در این مدت بر خانواده و نیز میرحسین و رهنورد گذشته است، خبر دارند یا خیر؟
اینک این سایت نزدیک به نیروهای امنیتی مدعی شده که نیروی امنیتی که دختر موسوی را تهدید کرده، یک “مامور خیالی” است و نیازی به توهین و احیانا تهدید از طرف مامور مورد نظر در خصوص دختر میرحسین موسوی نیست!
حال آنکه صدای ثبت شده ی فریادهای توام با توهین این مامور، چیز دیگری درباره خیالی بودن یا نبودن او می گوید.
سایت وابسته به صدا و سیما ننوشته که همین ماموران خیالی که جنایات کوی دانشگاه و کهریزک را آفریدند چرا طی ششصد روز گذشته بارها برای فرزندان و افراد خانواده میرحسین موسوی ایجاد مزاحمت کرده و حتی دختران وی را تهدید به اخراج از محل کار کرده اند.
در همین حال باشگاه خبرنگاران نتوانسته حقیقت را کتمان کند و از این رو در توجیه، مدعی شده است بنابر قانون اگر شخصی از هر طریق ممکن با رسانه های ضدانقلاب و معاند ارتباط داشته باشد مورد پیگرد قضائی قرار خواهد گرفت!
اما توضیح نداده کدام رسانه ضد انقلاب و معاند است و آیا اگر سایتی به بازخوانی آرمان های انقلاب اسلامی و اصول جمهوری اسلامی پرداخت، از نظر این رسانه نزدیک به نیروهای امنیتی معاند است؟!
به نظر می رسد سیطره کامل به کلیه رسانه های تصویر و نوشتاری برای القای سناریوها و دروغ های نیروهای نزدیک به سعید امامی کفایت نمی کند و حتی انتشار یک خبر در سایتی که به علت فیلترینگ، دسترسی به آن بسیار دشوار است نیز برای آنان آنقدر گران تمام می شود که هنوز ناچارند در مورد یک خبر اینگونه قلم فرسایی و دروغ پردازی کنند.