چکیده : اين عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در خصوص علت اشتباه این کمیسیون در اعلام تاریخ بازداشت و فوت وبلاگ نویس گفت: «اشتباه چاپی علت قرائت این گزارش بوده و کمیسیون امنیت ملی در حال تنظیم اصلاحیه ای برای ارسال به رسانه هاست.»
پس از آنکه اولین گزارش مجلس با اشتباهاتی خوانده شد و با سخنان محسنی اژه ای تناقض داشت، منتخب کمیسیون امنیت ملی برای پیگیری پرونده ستار بهشتی گفت كه اين تناقض به دليل اشتباه چاپي در درج تاريخ ها در گزارش كميسيون امنيت ملي بوده است.
در همین حال نماینده مجلس از دستگیری هفت متهم خبر داد.
این اشتباه چاپی در گزارش اولیه مجلس در حالی رخ داده است که تاکنون نمایندگان مجلس اظهارات ضدو نقیض و مغایر با سخنان سخنگوی قوه قضاییه داشته اند.
در حالی که پیش از این خبر از بازداشت سه نفر داده شده بود، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفته است:هفت نفر از متهمان پرونده مرگ ˈستار بهشتیˈ در دادسرای نظامی بازداشت هستند که برای برخی از آنها وثیقه 50 میلیون تومانی در نظر گرفته شده است.
آزادی این افراد مانند قاضی متهم جنایت کهریزک در حالی است که بسیاری از فعالان سیاسی و مدنی و دانشجویان به اتهامات واهی در زندان هستند و حتی از حق مرخصی قانونی نیز محروم هستند.
تعیین وثیقه های سنگین برای فعالان سیاسی و مدنی و حتی ستار بهشتی در حالی صورت می گیرد که 50 میلیون تومان برای متهمان به قتل و شکنجه و ازار جسمی ستار بهشتی تعیین شده است.
ˈ محمدحسن آصفریˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هنوز سندی مبنی بر قتل عمدی و یا ضرب و شتم این وبلاگ نویس به دست نیامده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان این که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شکنجه ممنوع شده است، گفت: کمیسیون امنیت ملی مجلس تا روشن شدن ابعاد این پرونده، پیگری های لازم را انجام خواهد داد.
در گزارش مجلس آمده است: ستار بهشتي روز سهشنبه 18/8/91 با حکم مراجع قضائی از منزل خود در شهرستان رباط کریم توسط پلیس ویژه فناوری اطلاعات فتا دستگیر و بعد از بازجویی اولیه با صدور قرار قانونی به زندان منتقل میشود.
اين در حالي است كه سخنگوي قوه قضائيه در نشست خبري دو روز پيش خود اعلام كرد كه ستار بهشتي ظهر روز نهم آبان ماه با حكم قضايي و به وسيله پليس فتا در منزلش بازداشت شده است. اژه اي همچنين تاريخ مرگ ستار بهشتي را روز 13 آبان اعلام كرده بود كه در گزارش امروز كميسيون امنيت روز فوت ستار بهشتي 20 آبان ماه ذكر شده است.
مهدی دواتگر در خصوص اشتباه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در اعلام تاریخ بازداشت و فوت ستار بهشتی به خبرنگار مهر، گفت: بر اساس اطلاعات موجود ستار بهشتی در تاریخ 9 آبان ماه در شهرستان رباط کریم دستگیر شده است.»
منتخب کمیسیون امنیت ملی برای پیگیری پرونده فوت وبلاگ نویس گفت: «در تاریخ دهم آبان به دادسرای فرهنگ و رسانه دادسرای تهران فرستاده شده و بعد از ظهر همان روز تحویل زندان اوین داده شده است. ستار بهشتی صبح روز 11 آبان ماه تحویل پلیس فتا شده تا بازجویی های وی کامل شود و در تاریخ 13 آبان ماه فوت کرده است.»
اين عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در خصوص علت اشتباه این کمیسیون در اعلام تاریخ بازداشت و فوت وبلاگ نویس گفت: «اشتباه چاپی علت قرائت این گزارش بوده و کمیسیون امنیت ملی در حال تنظیم اصلاحیه ای برای ارسال به رسانه هاست.»