شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» رییس دفتر رهبری: تفکیک نظام از روحانیت محال است

جمعه, 9 نوامبر, 2012

چکیده : محمدی گلپایگانی با اشاره به مشکلاتی که به گفته او دشمنان برای کشور ایجاد کرده اند می گوید که آنان قصد براندازی دارند، اما "مخصوصا در زمان رهبری آیت الله العظمی خامنه ای" کشور چنان قدرتی دارد که آنان اگر تکان بخورند، نابود خواهند شد.


رییس دفتر رهبری بر این باور است که تفکیک نظام از روحانیت محال است؛ نظام اسلامی با روحانیت عجین است و برهمین اساس دشمنان تلاش می‌کنند روحانیت را تضعیف کنند.

محمدی گلپایگانی با اشاره به مشکلاتی که به گفته او دشمنان برای کشور ایجاد کرده اند می گوید که آنان قصد براندازی دارند، اما “مخصوصا در زمان رهبری آیت الله العظمی خامنه ای” کشور چنان قدرتی دارد که آنان اگر تکان بخورند، نابود خواهند شد.

وی پیشتر نیز ادعا کرده بود “رهبر معظم انقلاب دانشمندی است که در تمام رشته‌های علمی اطلاعات دارد”!

محمدی گلپایگانی در کنگره “فقیه آگاه” که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، تصریح کرد: دشمنان از بیداری اسلامی درمانده‌اند و چاره ای ندارند و باید توجه داشت که روحانیت در این عرصه نقش حساسی دارد.

رییس دفتر رهبری ابراز داشت: دشمنان سعی می‌کنند روحانیت را تضعیف کنند چرا که قادر به رویارویی با این نظام قدرتمنداسلامی نیستند.

وی با بیان اینکه تفکیک این نظام از مرجعیت و روحانیت امکان‌پذیر نیست، افزود: این نظام با روحانیت عجین شده برهمین اساس جدایی این دو رکن از یکدیگر امکان پذیر نیست.

محمدی گلپایگانی ادامه داد: آنچه موجب شده ایران اسلامی از امنیت بالا و والایی برخوردار باشد، قدرت نظام است.

وی خاطرنشان کرد: اگر دشمنان درصدی احتمال می دادند که می توانند نظام را براندازند، در این کار تردید نمی کردند، اما می دانند اینجا بیشه شیران است و مخصوصا در زمان رهبری آیت الله العظمی خامنه ای، کشور و نیروهای مسلح از چنان قدرتی برخوردار است که اگر تکان بخورند، نابود خواهند شد.