چکیده : این روزها که کشور به سبب بی کفایتی حاکمیت یکدست مدعی اصولگرایی در بحران مهیب اقتصادی گرفتار شده و همین وضعیت در حوزه های روابط خارجی، اجتماعی، فرهنگی و سیاست داخلی نیز مشهود است، جای این همراهان سبز بیش از هر زمانی احساس می شود... سخنان میرحسین در این فیلم را مشاهده کنید و با ما از این بگویید که با توجه به سخنان آن روزهای مهندس موسوی و وضعیت امروز کشور، درباره امروز و فردای ایران عزیز چه می اندیشید؟
کلمه: حدود 600 روز از حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و مهدی کروبی می گذرد. این روزها که کشور به سبب بی کفایتی حاکمیت یکدست مدعی اصولگرایی در بحران مهیب اقتصادی گرفتار شده و همین وضعیت در حوزه های روابط خارجی، اجتماعی، فرهنگی و سیاست داخلی نیز مشهود است، جای این همراهان سبز بیش از هر زمانی احساس می شود.
محصورند و زندانی. نیستند تا از درد دل مردم بگویند، از غصه هایی که این روزها همه دوستداران اسلام و ایران را آزار می دهد و از نگرانی ها و دلشوره هایی که آحاد مردم درباره فردای خود و خانواده و نزدیکان و هم میهنان خود دارند. اجازه نمی دهند باز هم مثل آن دوران با مردم سخن بگویند و در رنج آنها شریک شوند، مشفقانه به مسئولان راهکار خروج از بحران ارائه دهند و از آینده ی بهتر و آرزوهای دوردستی که به شرط عقلانیت و بازگشت به مردم ممکن است رقم بخورد، صحبت کنند. همچنان امیدوارانه از امکان نجات انقلاب و میهن بگویند و برش هایی از تجربه های دیروز و چشم اندازهایی از فرداهای سبز را عرضه کنند. حیف و صد حیف؛ افسوس و صد افسوس، که امثال میرحسین حتی به اندازه مجرمان دولت و متخلفان متحد دولت هم آزادی و اجازه اظهارنظر ندارند.
فیلمی که در زیر می بینید، مربوط به مناظره های انتخاباتی خردادماه 1388 است؛ حدود 1200 روز قبل. در این مدت خیلی اتفاقات افتاده و تحولات زیادی رخ داده، آنچنان که مسائل زیادی هم برای مردم روشن شده. اما هنوز صحبت ها و هشدارهایی که میر محصور جنبش سبز در آن روزها مطرح می کرد، از ذهن ها نرفته است. نگرانی هایی که داشت و امروز به ندرت می توان موردی از آنها را یافت که عینیت نیافته باشد و بر همگان ثابت نشده باشد. فیلمی که داغ دل مردم را تازه می کند و آنچه را که میر ما در خشت خام می دید، در آینه ی واقعیت های امروز نشان می دهد.
در همین فیلم است که او از گسترش فساد در چهار سال اول دوره احمدی نژاد می گوید، و از بالا و پایین کردن تعرفه ها به عنوان یک نمونه از فسادهای دولت نهم یاد می کند. در همین بخش از مناظره او با شیخ مهدی کروبی است که مجری برنامه به دفاع از احمدی نژاد، سخنان میرحسین را قطع می کند و او برافروخته می شود و می گوید: من راجع به سياستهاي چهار سال گذشته صحبت ميكنم، من از شما تعجب ميكنم چرا وقتي كسان ديگر در اينجا صحبت ميكنند چنين تذكري نميدهيد ؟ من تمام وقتم را ميدهم تا ايشان سه برابر من اينجا صحبت كنند و هر دروغي كه ميخواهد، بگويد. وقتي ايشان اينجا دروغ ميگويد هيچكس يقهاش را نميگيرد.
و باز در همین فیلم است که موسوی می گوید: بنده يك فرد انقلابي هستم و در اعتراض به وضعيتي كه ايشان بوجود آورده سخن ميگويم و اگر وضعيت کشور اينگونه نبود من وارد نمي شدم و همان كار فرهنگي خود را ميكردم. ايشان مملكت را به جايي كشانده است كه پر از دروغ و نفاق است … ايشان همه جا صحبت ميكند و تهمت ميزند و صدا و سيما، سايتها و پولها هم در اختيارش است … حالا شما به بنده ميگوييد كه من حرف نزنم؟
این فیلم را مشاهده کنید و سپس در زیر همین خبر، از این بگویید که با توجه به سخنان آن روزهای مهندس موسوی و وضعیت امروز کشور، درباره امروز و فردای ایران عزیز چه می اندیشید؟ برای عبور از این شرایط بحرانی چه می توان کرد، و در این بحبوحه بحران های اقتصادی و سیاسی و داخلی و خارجی، چه کنیم که راه سبز امید را گم نکنیم؟
برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید.