چکیده : به گزارش کلمه رئیس سازمان زندان های کشور گفت: فائزه هاشمی به بند امنینی زنان زندان اوین منتقل شده است. مسوولان رسمی همواره برای فرار حقوقی و نیز انکار وجود زندانی سیاسی در کش، زندانیان سیاسی را زندانی امنیتی و همرده با مجرمان مسلح و بند سیاسی زندانیان را بند امنیتی معرفی می کنند.
فائزه هاشمی به بند سیاسی زنان زندان اوین منتقل شده است.
به گزارش کلمه رئیس سازمان زندان های کشور گفت: فائزه هاشمی به بند امنینی زنان زندان اوین منتقل شده است. مسوولان رسمی همواره برای فرار حقوقی و نیز انکار وجود زندانی سیاسی در کش، زندانیان سیاسی را زندانی امنیتی و همرده با مجرمان مسلح و بند سیاسی زندانیان را بند امنیتی معرفی می کنند.
غلامحسین اسماعیلی این باره به مهر گفت: هنوز بند امنیتی زنان در زندان اوین وجود دارد که تعداد محدودی زندانی در آنجا حضور دارند. زنانی که اتهامات امنیتی دارند در این بند نگهداری می شوند و به زندان زنان در شهرری منتقل نخواهند شد.
وی افزود: پس از بازداشت فائزه هاشمی از سوی دادستانی او به بند امنیتی زندان اوین منتقل شد و دوره محکومیت خود را در این بند سپری می کند.
بر اساس اعلام دادسرای عمومی و انقلاب تهران ،فائزه هاشمی شب گذشته بازداشت شد تا حکم محکومیتش اجرایی شود.