چکیده : به دنبال هماهنگي سازمان حج و زيارت با بانك مركزي، 300 دلار ارز همراه به زائران حج تمتع امسال پرداخت ميشود. 120 دلار نيز براي هر زائر بابت قرباني حج تمتع به مديران كاروانها پرداخت ميشود.
به دنبال هماهنگي سازمان حج و زيارت با بانك مركزي، 300 دلار ارز همراه به زائران حج تمتع امسال پرداخت ميشود.
بنيامين شكوهفر، مديركل حوزه رياست سازمان حج و زيارت در گفتوگو با «ايسنا» درباره اين توافق اظهار كرد: زائران ضمن هماهنگي با مديران كاروانها، پنج روز پيش از اعزام خود ميتوانند به يكي از شعب ارزي مراجعه و با ارائه كارت شناسايي و احراز هويت، اين ارز را با پرداخت معادل ريالي آن به نرخ دولتي مصوب، دريافت كنند.
او در عين حال افزود: 120 دلار نيز براي هر زائر بابت قرباني حج تمتع به مديران كاروانها پرداخت ميشود.
همچنين علی اصغر شریفی، مدیر حج و زیارت استان یزد درباره شناسايي زائران معتاد گفت: در صورتی که زائر معتاد در میان کاروانهای اعزامی به ویژه در فرودگاه شناسایی شود، علاوه بر جلوگیری از شرکت وی در مناسک حج امسال، تا پنج سال نیز ممنوعالخروج بوده و اجازه شرکت در مناسک حج را نخواهند داشت.