شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» عضو جبهه پایداری: موسوی رییس جمهور می شد، قیمت ارز ۳۰۰۰تومان بود

پنج‌شنبه, 20 سپتامبر, 2012

چکیده : او هم مثل سایر همقطارانش در جبهه پایداری مدعی است که احمدی نژاد خدمات خوبي ارائه داده و مورد عنايت رهبر ی هم هست از او حمايت مي‌كنيم چون رهبري هم مي‌گويد تا روز آخر بايد از دولت حمايت كنيم و ما هم در تبعيت از رهبري از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنيم.


بزرگواري، نماينده كهگيلويه و از اعضاي جبهه پايداري با حمايت از سعيد مرتضوي، متهم جنایت کهریزک ادعا کرد که وضعيت فعلي اقتصادي كشور چون به دليل ايستادگي بر اصول، به وجود آمده، قابل افتخار است!

به گزارش کلمه در حالی که در سال پایانی جنگ تحمیلی در زمان نخست وزیر میرحسین موسوی با همه بحران ها و مشکلات، قیمت دلار به 120 تومان رسیده بود، وی مدعی است که اگر میرحسین رییس جمهور می شد، قیمت دلار به سه هزار تومان می رسید!

به گزارش کلمه، علی محمد بزرگواری بدون اشاره به همه سو‌ مدیریت ها و بحران های ایجاد شده در اثر ریاست احمدی نژاد در دولت دهم مفتخر است که ما آن جمعيتي بوديم كه از اول آقاي احمدي‌نژاد را آورديم. ما او را روي كار آورديم ولي در آن وضعيت او را انتخاب كرديم. الان هم اگر به انتخابات رياست‌جمهوري دور دهم برگرديم باز هم از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنيم و به او راي مي‌دهيم چون آن طرف ميرحسين موسوي و كروبي و هاشمي‌رفسنجاني بودند.

وی که بی شک اطلاعی از زمان نخست وزیر میرحسین در زمان جنگ ندارد که با کمترین بودجه و درآمد ارزی توانست کشور بحران زده را بخوبی اداره کند و قیمت ارز در کنترل کامل دولت بود، ادعا می کند که اگر موسوي بود وضع بدتر مي‌شد و الان دلار به جاي دوهزار و 500 تومان، شده بود سه هزار تومان. اصلا معلوم نبود مملكت ما به كجا مي‌كشيد. مگر اينكه موسوي به اصول اساسي پا مي‌زد تا تحريم نشويم.

بزرگواری که اظلاع چندانی از سوابق وی در جنگ و انقلاب در دست  نیست  حتی مسئولیت تحریم ها را هم می پذیرد، به آن افتخار می کند و می گوید: اين مشكلات به خاطر اينكه احمدي‌نژاد روي اصول پافشاري كرده و از حق هسته‌يي ما دست برنداشته، به او وارد مي‌شود. ما اين را مي‌پذيريم. ما مسووليت تحريم‌ها را مي‌پذيريم.

وی که با روزنامه اعتماد گفت و گو می کرد، می گوید که جبهه پایداری با دستور مصباح یزدی براي اين به وجود آمد كه مرز ما به عنوان اصولگرا با مرز آقاي مشايي جدا شود. هر چند مصباح یزدی انکار می کند چنین مساله ای را و می گوید نقشی در پیدایی این جبهه نداشته است.

او هم مثل سایر همقطارانش در جبهه پایداری مدعی است که احمدی نژاد خدمات خوبي ارائه داده و مورد عنايت رهبر ی هم هست از او حمايت مي‌كنيم چون رهبري هم مي‌گويد تا روز آخر بايد از دولت حمايت كنيم و ما هم در تبعيت از رهبري از احمدي‌نژاد حمايت مي‌كنيم.