شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» تهمینه میلانی: از افترا و اتهام ابایی ندارند، حال آنکه ادعای مسلمانی‌شان گوش فلک را کر کرده

چهارشنبه, 19 سپتامبر, 2012

چکیده : چنين مسائلي به آبروي هنرمند لطمه نخواهد زد. بي‌آبرويي متعلق به صاحب ادعاست. متاسفانه انحصارگرايي با سوءاستفاده از نام مذهب، ‌مشكلي است كه نه فقط قشر هنرمند، بلكه تمام اقشار كشور را درگير پيامد‌هاي خود كرده و به تمام جامعه قابل تعميم است.


تهمینه میلانی، کارگردان سینما، در یادداشتی انتقادی در روزنامه اعتماد، نوشت:

تمام مسائل اجتماعي روز كشور بدون شك در جايگاه خود از اهميت بسزايي برخوردارند، اما مهم‌تر از اهميت و بازگويي آنها، برخاستن درصدد كشف علت چنين رخداد‌هايي است. از نگاه من شايد بتوان يكي از دلايل پيشامد اين اتفاقات را به فقدان شايسته‌سالاري به نحو صحيح در كشور مربوط دانست.

متاسفانه در برخي موارد، شاهديم كه كارها به دست كاردان سپرده نشده و بعضي مسوولان شايستگي مقامي كه در قالب آن جاي گرفته‌اند را ندارند. بخشي ازسياست‌هاي دولت نيز در حكم بازي آزمون و خطاست. مانند نوعي شوخي با ملت كه گاه به مشكلات اجتماعي مي‌انجامد.

ناديده گرفتن زنان در ايران از آن دست سياست‌هايي است كه به تنزل مقام زن به جايگاهي سنتي منتج خواهد شد. به دلايل واهي سهم آنها را از دانشگاه‌هاي كشور كاهش مي‌دهند. قوانين حجاب را به طور فصلي تغيير داده و راه را براي ازدواج مجدد مردان به شكل دائم و موقت مي‌گشايند. زن گذشته از فعاليت‌هاي اجتماعي – اقتصادي، ‌و نقش مادري و همسري، ‌قلب خانواده است. جراحت بر قلب خانواده، تمام خانواده را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.

مسوولان متوجه اهميت اين موضوع نيستند. در عوض، خواسته يا ناخواسته به سودجويان كشور فرصت مي‌دهند تا با توسل به سركوب، بي‌احترامي و ترور شخصيتي هنرمندان، آنچه كذب محض است را به عنوان حقيقت به خورد جامعه دهند، تصاوير خصوصي هنرمندان را با توسل به هر نيرنگي منتشر كنند، گو حتي دست به غارت آن از خانه‌ات زده باشند، و با حذف ما از بطن مردم، ‌هدايت امور را خود به دست بگيرند.

مسوولان نيز تحت تاثير همين دروغ‌ها نسبت به فعاليت‌هاي ما، از آنچه بوده‌اند محافظه‌كار‌تر مي‌شوند. جالب است، اينها همان افرادي هستند كه داعيه‌شان در وصف حفظ آبروي مسلمان، ‌گوش فلك را كر كرده اما از زدن هرگونه افترا و اتهام ابايي ندارند.

به طور قطع چنين مسائلي به آبروي هنرمند لطمه نخواهد زد. بي‌آبرويي متعلق به صاحب ادعاست. متاسفانه انحصارگرايي با سوءاستفاده از نام مذهب، ‌مشكلي است كه نه فقط قشر هنرمند، بلكه تمام اقشار كشور را درگير پيامد‌هاي خود كرده و به تمام جامعه قابل تعميم است.