چکیده : آیا در یک سیستم سالم و کارآمد این همه نامه مردمی و درخواست و تقاضا وجود دارد؟
احمدی نژاد در آخرین سخنان خود ادعا کرده است که روزانه سی هزار نامه به دفترش می رسد، یعنی در مجموع دوران ریاستش بر هیات دولت بیش از جمعیت ایران نامه دریافت کرده است. او ادعا کرد که هفتگی به دویست تا سیصد تا از این نامه ها شخصا رسیدگی می کند!
عصر ایران در این خصوص نوشته است: احمدی نژاد ، زمانی در پاسخ به انتقادی گفته بود که او خودش مهندس است و اهل حساب و کتاب.
حالا بر اساس همان حساب و کتاب ، تعداد نامه های روزانه را در تعداد روزهای سال ضرب می کنیم. عدد به دست آمده ، قابل توجه است: ده میلیون و 950 هزار نامه در سال !
ضرب این عدد در تعداد سال های ریاست احمدی نژادمی شود 76 میلیون و 650 هزار نامه، یعنی بیش از همه جمعیت ایران ! به عبارتی از نوزاد یک روزه تا پیران بالای 100 ساله ، به طور میانگین و سرانه ، بیش از یک نامه به او نوشته اند!
شاید گفته شود که عدد 30 هزار ، جدید است و قبلاً تعداد نامه ها کمتر بوده است. این در حالی است که اتفاقاً برعکس ، در سال های نخست و مخصوصاً در دولت نهم ، تعداد نامه ها از حال حاضر بیشتر بود زیرا مردم امید بیشتری داشتند.
وانگهی آیا این تعداد نامه نشانه سوء تدبیر و سوء مدیریت در سطح دولت نیست که هر سال، حدود 11 میلیون نفر کارد به استخوانشان می رسد و کارشان در سیستم اداری حل نمی شود و نهایتاً دست به دامن شخص اول قوه مجریه می شوند؟!
آیا در یک سیستم سالم و کارآمد این همه نامه مردمی و درخواست و تقاضا وجود دارد؟
این سخن احمدی نژاد، هر چند به لحاظ عددی ، با هیچ حساب و کتابی نمی خواند ، اما اصرار احمدی نژاد بر آن ، اعتراف به ناکارآمدی است و بس!