شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» یک حکم دیگر برای دیکتاتور مخلوع تونس: حبس ابد، به جرم صدور دستور سرکوب تظاهرات

جمعه, 20 جولای, 2012

چکیده : یک دادگاه نظامی، زین العابدین بن علی، دیکتاتور سابق تونس را به جرم صدور دستور کشتار تظاهرکنندگان به حبس ابد محکوم کرد. وی پیش از این هم به خاطر آنکه مامورانش چهار نفر را در جریان سرکوب تظاهرات مردمی به قتل رسانده اند، به 20 سال حبس، و همچنین به اتهام اختلاس به 30 سال حبس محکوم شده بود.


دادگاهی نظامی در تونس، زین العابدین بن علی، رئیس جمهور مخلوع این کشور را به صورت غیابی به حبس ابد محکوم کرد. به گزارش بی‌بی‌سی، در رأی دادگاه، جرم او صدور دستور کشتار تظاهرکنندگان عنوان شده است.

این دادگاه همچنین علی سریاطی، رئیس امنیتی نهاد ریاست جمهوری تونس را به بیست سال و رفیق بلحاج، وزیر کشور پیشین را به پانزده سال زندان محکوم کرد.

زین العابدین بن علی، دیکتاتور معزول تونس، در پی جنبشی که یک سال و نیم پیش در کشورش آغاز شد و فصلی تازه در تاریخ جهان عرب گشود، ناچار به کناره گیری و فرار از این کشور شد.

وی پیش از این هم به خاطر آنکه مامورانش چهار نفر را در جریان سرکوب تظاهرات مردمی به قتل رسانده اند، به 20 سال حبس، و همچنین به اتهام اختلاس به 30 سال حبس محکوم شده بود.

حرکت اعتراضی شمال آفریقا و خاورمیانه موسوم به “بهار عربی” از تونس آغاز شد و بن علی چند روز پس از آغاز تظاهرات، تونس را ترک کرد و به عربستان سعودی رفت و انتقال قدرت در آن کشور نسبتا با خشونت کمتری صورت گرفت.

دولت عربستان تاکنون به تقاضای مقامات تونسی برای استرداد رئیس جمهوری سابق آن کشور پاسخی نداده است.