شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» بازداشت شهردار اراک و معاونش به اتهام فساد مالی/ اقدام غیر قانونی استاندار

چهارشنبه, 18 جولای, 2012

چکیده : عضو شوراي شهر اراك، از بازداشت شهردار اراک، معاون وی و يك عضو شوراي شهر به اتهام فساد مالي خبر داد و با بیان اینکه استاندار نيز راسا فردي را براي سرپرستي شهرداري اراك معرفي كرده است، گفت: من به شخصه در جلسه تعيين و انتخاب سرپرست شهرداري اراك شركت نكردم چرا كه اين اقدام استانداري خلاف قانون است.


فريبا آقاباقري، عضو شوراي شهر اراك، از بازداشت شهردار اراک، معاون وی و يك عضو شوراي شهر به اتهام فساد مالي خبر داد.

وی در گفت و گو با روزنامه شرق با اشاره به اینکه دستگيري‌ها با حكم دادستاني در اراك صورت گرفته است افزود: معاون شهردار دیروز آزاد شده است.

این عضو شورای شهر اراک تصریح کرد: درباره شهردار سابق هم شكايتي مطرح كرديم كه به نتيجه نرسيد. مادامي كه شورا با اين سطح از اختيارات بخواهد به فعاليت خود ادامه دهد، در پرونده‌هاي فساد مالي دستگاه‌هاي نهادهاي ذي‌ربط ديگر بيش از شورا، توان و امكان ورود دارند.

آقا باقری گفت: استعفاي مكتوب شهردار پس از وقايع اخير به دست ما رسيده و استاندار نيز راسا فردي را براي سرپرستي شهرداري اراك معرفي كرده است.

وی افزود: من به شخصه در جلسه تعيين و انتخاب سرپرست شهرداري اراك شركت نكردم چرا كه اين اقدام استانداري خلاف قانون بوده و بر اساس مستندات قانوني سرپرست شهرداري بايد از ميان كارمندان شهرداري انتخاب شود و نه به توصيه استانداري و از ميان كارمندان وزارت كشور.

سه روز پیش دادگستری استان اراک با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرده بود که «بدون تایید صحت و سقم» تخلفات مالی شهردار، در حال بررسی این موضوع است.