شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» گزارش تصویری/ مردم بوشهر؛ ساعت‌ها در صف برای خرید دو عدد مرغ

دوشنبه, 16 جولای, 2012

چکیده : شهروندان بوشهری از ساعت 13 با تشکیل صف های طولانی در انتظار توزیع مرغ دولتی هستند ولی کمبود این مرغ ها موجب شده تا بسیاری از این شهروندان با دست خالی به منازلشان برگردند. توزیع ناکافی مرغ دولتی موجب شده تا توزیع کنندگان، سهمیه هر نفر را تنها دو مرغ اعلام کنند که این موضوع تنش هایی را بین آنان و مردم ایجاد می کند.


بوشهر نیوز با انتشار تصاویری از مراکز توزیع مرغ در استان بوشهر، نوشت:

در حالی که مسئولین استان بوشهر در مصاحبه های خود با خبرنگاران از نظارت بر بازار و جلوگیری از روند صعودی قیمت مرغ در استان خبر می دهند اما مشاهده برخی صحنه ها خلاف گفته های مسئولین را به اثبات می رساند.

شهروندان بوشهری از ساعت 13 با تشکیل صف های طولانی در انتظار توزیع مرغ دولتی هستند ولی کمبود این مرغ ها موجب شده تا بسیاری از این شهروندان با دست خالی به منازلشان برگردند. توزیع ناکافی مرغ دولتی موجب شده تا توزیع کنندگان، سهمیه هر نفر را تنها دو مرغ اعلام کنند که این موضوع تنش هایی را بین آنان و مردم ایجاد می کند.

شهروندان بوشهری برای تهیه دو عدد مرغ می بایست از ساعت 13 الی 17 در صف بوده تا توزیع کنندگان پس از استراحت و خواب عصر تابستانی خود، مغازه هایشان را باز کرده و نسبت به توزیع مرغ اقدام کنند! ناتوانی مسئولین استان موجب شده تا کنترل بازار مرغ از دست آنان خارج شده و مرغ گرم با قیمت های بالایی به فروش برسد.

در حال حاضر به دلیل افزایش بی رویه قیمت مرغ در بازار بوشهر، برخی شهروندان به خرید و مصرف پای مرغ با قیمت بسته ای دو هزار تومان روی آوردند.

در همین باره در کلمه بخوانید:
التهاب در صنعت تولید مرغ گوشتی/ اعتصاب در کرمانشاه و صومعه سرا
صف‌های طولانی و ساعت‌ها معطلی برای خرید دو عدد مرغ جیره‌بندی دولتی
عکس/ نمودار افزایش قیمت مرغ
صف‌های مرغ همچنان طولانی‌تر می‌شود؛ مردم نگران قحطی

مرغ باز هم گران‌تر می‌شود/ دولتی‌ها دروغ می‌گویند