چکیده : همزمان با افزایش 20 درصدی قیمت نان سنگک از 500 تومان به 600 تومان در استان تهران، وزن چانه های هر عدد نان کاهش یافته است.
بدنبال گرانی نان و اعتراض عمومی به این افزایش قیمت برخی از نانوایی ها اقدام به کاهش وزن نان مصرفی مردم کرده اند.
به گزارش عصر ایران؛ همزمان با افزایش 20 درصدی قیمت نان سنگک از 500 تومان به 600 تومان در استان تهران، وزن چانه های هر عدد نان کاهش یافته است.
پس از افزایش قیمت نان سنگک، وزن چانه های هر عدد نان از 700 گرم به 600 گرم کاهش یافته است.
این موضوع باعث کاهش کیفیت و اندازه نان سنگک شده و بسیاری از خریداران این نوع از نان، به کوچک شدن اندازه و حجم نان سنگک اعتراض کرده اند.
روز 20 خرداد رسانه ها از اعلام افزایش قیمت نان خبر دادند.
براساس این افزایش قیمت ها، قیمت جدید نان سنگک در استان تهران 600 تومان، نان بربری 500 تومان، نان تافتون 300 تومان و نان لواش 160 تومان تعیین شد.
پیش از این قیمت نان سنگک 500 تومان، قیمت نان بربری 375 تومان، قیمت نان لواش 125 تومان و قیمت نان تافتون 250 تومان بوده است.
افزایش قیمت نان سومین مرحله از افزایش قیمت پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها است.
در چند ماه اخیر بارها تولید کنندگان کالاها با کاهش کمی و کیفی از محصولات و تولیدات خود، به شیوه ای دیگر به دنبال افزایش قیمت تولیدات خود بوده اند.