شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» ملاقات سران عرب با حسنی مبارک در زندانی به وسعت 500 متر

شنبه, 2 ژوئن, 2012

چکیده : بازداشتگاه مبارك 500 مترمربع مساحت دارد و از جكوزي و استخر شنا برخوردار بوده، سوييتي شاهانه به شمار مي‌رود كه 5 اتاق براي ميهمانان دارد و در آن سالني براي ورزش وجود دارد.


روزنامه مصري “الوطن” در مطلبي تحت عنوان “خاطرات حسني مبارك رئيس‌جمهور سابق در بازداشتگاه خود در مركز پزشكي بين المللي” فاش كرد كه شماري از مقامات ارشد كشورهاي عربي با او ملاقات مي‌كنند.

به نوشته اين روزنامه شماري از سران عرب از جمله سلطان قابوس، شاهزاده نايف وليعهد عربستان و صباح الاحمد امير كويت و شماري از سفيران كشورهاي عربي با مبارك، در بازداشتگاه او ديدار مي‌كنند. بازداشتگاه مبارك 500 مترمربع مساحت دارد و از جكوزي و استخر شنا برخوردار بوده، سوييتي شاهانه به شمار مي‌رود كه 5 اتاق براي ميهمانان دارد و در آن سالني براي ورزش وجود دارد.

الوطن با استناد به اسنادي كه در اختيار اين روزنامه قرار گرفته است، نوشت: مبارك درباره موضوع حمايت‌هاي مالي بيگانگان از برخي نهادهاي مصري (كه در آن بسياري از طرف‌هاي خارجي و داخلي متهم هستند) گفت: طنطاوي ساده نيست كه چنين كاري بكند (متهمان را محاكمه كند) وي سپس به همسر خود سوزان ثابت گفت: طنطاوي در برخورد با چنين مسائل حساسي همان گونه عمل خواهد كرد كه من عمل مي‌كردم.

اين روزنامه همچنين با اشاره به ناخرسندي مبارك از به قدرت رسيدن اخوان المسلمين در مجلس الشعب تاكيد كرد كه وي انتخابات رياست جمهوري را پيگيري مي‌كرد و توجه خاصي به فعاليت‌هاي عمرو موسي و احمد شفيق داشت. مبارك همواره عمرو موسي را به باد تمسخر مي‌گرفت و درباره او مي‌گفت: ” او به خود غره شده است.” اما ستاد تبليغاتي احمد شفيق را قبول داشت و درباره او مي‌گفت “او از مصري كه من مي‌خواهم حمايت خواهد كرد.”

خبر اين ديدارها در ميان موجي از تاييد و تكذيب همچنان در رسانه‌ها حضور دارد و رد شدن آنها توسط برخي از ديپلمات‌هاي كشورهاي عرب در قاهره نيز نتوانسته بر صحت آن خدشه‌اي وارد كند.