چکیده : اينگونه فشارآوردن بر نمايندگان که جعل گفتوگوها و تشويش اذهان عمومي بوده، ضربهاي بر مجلس شوراي اسلامي است.
ارسال پیامک هایی که مصداق تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب است، از تذکرات دومین روز مجلس شورای اسلامی بود.
مهدي سنايي نماينده نهاوند نسبت به پيامک باران کردن نمايندگان تذکر داد و گفت: در طول يکي دو هفته اخير، پيامکهاي بسيار زيادي براي نمايندگان ارسال مي شد که به بمباران کردن نمايندگان بي شباهت نبود. اين اقدام کار کودکانهاي بود که مصداق تشويش اذهان عمومي بود. اين پيامکها يکي دو تا هم نبود و بار عمدهاي را بر تلفنهاي نمايندگان ايجاد ميکرد.
به گزارش خبرآنلاین، وي از رئيس سني مجلس نهم خواست تا هياتي براي بررسي اين موضوع تعيين و مشخص شود که منشا اين پيامکها در درون مجلس بوده يا بيرون و اگر بيرون از مجلس بوده، منشا آن تعيين شود. چون اينگونه فشارآوردن بر نمايندگان که جعل گفتوگوها و تشويش اذهان عمومي بوده، ضربهاي بر مجلس شوراي اسلامي است.
به گفته سنايي، بايد راه اين موضوع بسته شود تا از اين پس که حوادث متعددي در مجلس رخ مي دهد و راي گيريهاي متعددي انجام خواهد شد، تکرار نشود. چرا که اگر مجلس با اين رويکردهاي ناروا برخورد نکند، پس از اين در بيرون از مجلس هم نميتوانيم نظارت کنيم و جلوي اين رويه انحرافي را بگيريم.
عليرضا مرندي به عنوان رئيس سني مجلس در پاسخ به وي گفت: من تذکر شما را وارد ميدانم. البته بنده يک مدير يکبار مصرف هستم ولي ميگويم که اين کارها با حيثيت مجلس و نامزدها در تعارض است. از آقاي لاريجاني که تا ساعتي ديگر به اين صندلي بر ميگردند، ميخواهم تا تدبيري بيانديشند.
ايرج نديمي نماينده لاهيجان هم در تذکر ديگري خطاب به مرندي، با بيان اينکه «شما يکبار رئيس هستيد نه يکبار مصرف»، ادامه داد: اين شکسته نفسي بيش از حد است!