شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» محکومیت ماموران پلیس مصر به 10 سال حبس، به جرم کشتن تظاهرکنندگان

سه‌شنبه, 22 می, 2012

چکیده : دادگاهی در مصر پنج مامور پلیس را روز سه شنبه (2 خرداد) به اتهام قتل تظاهرکنندگان در جریان تجمع های اعتراضی علیه حکومت حسنی مبارک در ژانویه سال گذشته میلادی مجرم شناخته و هر کدام را به ده سال حبس محکوم کرده است.


کلمه – گروه بین الملل: دادگاهی در مصر پنج مامور پلیس را روز سه شنبه (2 خرداد) به اتهام قتل تظاهرکنندگان در جریان تجمع های اعتراضی علیه حکومت حسنی مبارک در ژانویه سال گذشته میلادی مجرم شناخته و هر کدام را به ده سال حبس محکوم کرده است.

این دادگاه به صورت غیابی برگزار شد. دو مامور دیگر به دوره های حبس تعلیقی محکوم و ده مامور دیگر از اتهامات وارده تبرئه شدند.

این اولین بار است که پلیس مصر به خاطر کشتن تظاهر کنندگان در اعتراضات بر علیه حکومت مصر محاکمه می شود. با این حال خانواده این تظاهرکنندگان که در جلسه دادگاه حضور داشتند آن را یک پیروزی به شمار آوردند و در حالی که اشک می ریختند از خدا تشکر کردند.

این ماموران پلیس به اتهام قتل و زخمی کردن تظاهرکنندگان در ۲۸ فوریه ۲۰۱۱ یا‌‌ همان «جمعه خشم» محکوم شده اند. در تظاهرات روزهای بیست و هشت و بیست نه ژانویه سال ۲۰۱۱ میلادی، پنج تظاهرکننده کشته و هفده تن دیگر زخمی شدند.

در جریان انقلاب ژانویه مصر نزدیک به ۸۵۰ نفر کشته و بیش از شش هزار تن دیگر زخمی شدند.

هنوز بسیاری از مقامات امنیتی و پلیس مصر در انتظار محاکمه هستند. حسنی مبارک رئیس جمهور سابق مصر و پسرانش جمال و علاء از متهمان اصلی به شمار می آیند.