شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» انفجار مین در حین پاکسازی منطقه چزابه، دو قربانی گرفت

دوشنبه, 21 می, 2012

چکیده : پاکسازی منطقه جنگی چزابه از مین، دو قربانی گرفت و این دو که در حال پاکسازی منطقه جنگی چذابه بودند، بر اثر انفجار یک مین ضد نفر از ناحیه سر و صورت مجروح شدند که قبل از انتقال به بیمارستان فوت کردند.


پاکسازی منطقه جنگی چزابه از مین، دو قربانی گرفت.

به گفته رئیس دادگستری شهرستان دشت آزادگان، دو نفر به نامهای «س.ف» و «ح.ع» که در حال پاکسازی منطقه جنگی چذابه بودند، بر اثر انفجار یک مین ضد نفر از ناحیه سر و صورت مجروح شدند که قبل از انتقال به بیمارستان فوت کردند.

چزابه که از نقاط استراتژیک عملیاتی در دفاع مقدس بود که در اولین روزهای جنگ، یکی از محورهای حمله عراق به ایران بود و تا 8 آذر 1360 که در عملیات بیت المقدس بازپس گرفته شد، در دست نیروهای عراقی بود. در بهمن ماه همان سال و در آستانه عملیات فتح المبین، عراق بار دیگر به تنگه چزابه حمله کرد که به نبردی خونین و برجا ماندن شهدای بسیار در این منطقه منجر شد.

بر اساس گزارش های رسمی، بیش از چهار هزار هکتار از اراضی خوزستان در شهرهای دشت آزادگان، هویزه، بستان، خرمشهر و شلمچه به مین و مواد منفجره آوده مانده است. آلوده بودن این اراضی به مین از نظر اقتصادی و صنعتی تاثیر منفی بر منطقه دارد و موجب کاهش تردد در این مناطق می‌شود. همچنین وجود مین‌های باقی‌مانده از زمان جنگ امنیت و سلامت افراد ساکن در این مناطق را با خطر مواجه کرده است.