چکیده : در آن زمان افکار عمومی دچار تشویش شده بود و اگر دولت در آن زمان اجازه شمارش آرا را می داد، هیچ موقع تظاهرات به ناهنجاری کشیده نمیشد.
با گذشت سه سال از اعتراضات مردمی به نتایج انتخابات مهندسی شده ریاست جمهوری، اظهار نظرها در این خصوص ادامه داشته و محسن رضایی بر سومدیریت در واکنش به این اعتراضات معترف است.
او که یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری بود و رای مردم را ناموس خوانده بود، خیلی زود به نتیجه انتخابات مخدوش گردن نهاد و از سایر کاندیداها خواست که به اعتراضات خود پایان دهند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اعتراض را حق قانونی و یک روی سکه مردمسالاری دانست و افزود: مشکل فتنه، آمدن مردم به خیابانها نبود بلکه مشکل این بود که آنها نتوانستند اعتراض مردم را مدیریت کنند؛ اعتراضی که میشد در مدت یک ماه آن را حل و فصل کرد، هفت ماه طول کشید و حوادث بعد از انتخابات بر مشارکت مردم و جایگاه سیاسی ایران در دنیا تأثیر گذاشت.
به رغم تکذیبی که سالهاست از سوی مسئولان انجام می شود، وی اعتراف کرد: مردم به نتیجه انتخابات معترض بودند و اعتراض آنها از نوع اجتماعی بود نه سیاسی و در حالی که میتوانست مسالمت آمیز ادامه یابد و ختم شود اما به علت ضعف مدیریت، به فتنه تبدیل شد.
وی پاسخ دانشجویی دیگر مبنی بر اینکه چرا شما علی رغم سخنان رهبری مبنی بر صحت انتخابات باز همگام با میر حسین موسوی و کروبی بحث تقلب در انتخابات را به پیش کشیدید گفت: در آن زمان افکار عمومی دچار تشویش شده بود و اگر دولت در آن زمان اجازه شمارش آرا را می داد، هیچ موقع تظاهرات به ناهنجاری کشیده نمیشد.
محسن رضایی به خشونت سازمان یافته و اظهار نظرات غیرکارشناسی مسئولان در این زمینه اشاره ای نکرد.
رضایی در ادامه گفت: بنده هیچ موقع اسم تقلب را نیاوردم بلکه از آن به عنوان تخلف یاد کرده ام و اسناد آن در سخنرانی های بنده موجود می باشد. بنده آنها را تخلف و اعتراض می دانم و اگر مسولان نظام با سوءمدیریت با آن بر خورد میکردند فتنه بوجود نیامده بود.