شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» انتقاد مکارم شیرازی از رشد قیمت ها: تورم در زندگی واقعی مردم بیش از 21 درصد است

یکشنبه, 15 آوریل, 2012

چکیده : مسوولان بايد مراقب باشند در چنين شرايطي مغزهاي متفكر و صاحبان فكر و ايده در عرصه اقتصاد كاري كنند تا تورم فشار روي مردم به ويژه روي اقشار ضعيف نياورد.


بدنبال اظهارات ائمه جمعه و جماعات در انتقاد از گرانی های لجام گسیخته، مكارم‌شيرازي با اشاره به اينكه بايد از تمام توان براي حل مشكلات اقتصادي بهره‌ برده شود، تاكيد كرد: اگرچه مي‌گويند تورم 21درصد است، ولي تورم از آنچه كه مردم در زندگي روزمره مي‌بينند بالاتر و واقعيت‌ غير از اين است.

به گزارش ایسنا، مكارم شيرازي در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم تصريح كرد: سخنان من بيانگر اشتباه بودن آمار ارايه‌شده نيست؛ چرا‌كه ممكن است آنها فرمول‌هاي خاصي براي ارايه آمار داشته باشند.

وي با بيان اينكه مساله تورم، گراني و مشكلات اقتصادي توطئه دشمن است، به بی کفایتی مسئولان اشاره ای نکرد و گفت: مسوولان بايد مراقب باشند در چنين شرايطي مغزهاي متفكر و صاحبان فكر و ايده در عرصه اقتصاد كاري كنند تا تورم فشار روي مردم به ويژه روي اقشار ضعيف نياورد.

استاد حوزه علميه قم با اشاره به بروز مشكلاتي براي كشور در زمينه مسايل اقتصادي تاكيدكرد: دشمنان به دنبال انتقام‌گيري از ملت ايران هستند زيرا ملت ايران در صحنه‌هاي انتخابات با شور خاصي حاضر شدند و دشمنان را ناكام گذاشتند. وي افزود: دشمنان با محاصره اقتصادي مي‌خواهند تا ملت را زير فشار قرار دهند و در شرايط كنوني با اينكه ما در آستانه مذاكره با اروپايي‌ها هستيم، تحريم‌هاي تازه‌اي را آغاز كرده‌اند.

اين مرجع تقليد افزود: آنها بايد بدانند كه ملت ايران هيچ‌گاه تسليم نشده و نخواهند شد و البته مسوولان امر نيز بايد براي حل مشكلات اقتصادي كشور چاره‌انديشي كنند. وي تاكيد كرد: بايد اقدامي صورت بگيرد تا نقشه‌هاي دشمنان نقش بر آب شود و اميدواريم كه مشكلات اقتصادي حل شود و دشمن در اين زمينه نيز ناكام بماند.