شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» فاضل میبدی: اگر فرهنگ جامعه بهم بریزد سال‌ها طول می‌کشد تا به مسیر اصلی برگردیم

شنبه, 24 مارس, 2012

چکیده : فاضل میبدی با ستایش اخلاقیات مرحوم حجت الاسلام والمسلمین صدوقی گفت: خصوصیت بارز آقای صدوقی که کمتر در دیگران یافت می‌شود، تحمل مخالفین بود چرا که آقای صدوقی افکار مخالف خود را به رسمیت می‌شناخت و مخالفین خود را تکریم می‌کرد.


محمد تقی فاضل میبدی گفت: اگر فرهنگ جامعه بهم بریزد سال‌ها طول می‌کشد تا جامعه به مسیر خود برگردد.

به گزارش ایلنا، این پژوهشگر مسائل دینی در نشست نوروزی کانون یزدی تباران که با هدف گرامیداشت یاد و خاطره امام جمعه فقید یزد برگزار شده بود، طی سخنانی با مهم توصیف کردن تغییرات اخلاقی و فرهنگی جامعه گفت: اگر فرهنگ جامعه بهم بخورد و در پی آن اخلاق نیز بهم بریزد، شاید ۱۰۰ سال طول بکشد تا جامعه به حالت اولیه خود برگردد.

وی تاکید کرد: اگر حوزه اقتصادی کشور بهم بریزد می‌توان با جایگزین کردن منابع بخش‌های مختلف مشکلات را برطرف کرد ولی حوزه فرهنگ، حوزهٔ خطیری است.

فاضل میبدی با ستایش اخلاقیات مرحوم حجت الاسلام والمسلمین صدوقی گفت: خصوصیت بارز آقای صدوقی که کمتر در دیگران یافت می‌شود، تحمل مخالفین بود چرا که آقای صدوقی افکار مخالف خود را به رسمیت می‌شناخت و مخالفین خود را تکریم می‌کرد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اشاعه این تفکر، بیان داشت: متولیان فرهنگی باید بپذیرند که همه مثل هم فکر نمی‌کنند، همه مانند مسئولین فکر نمی‌کنند.

وی افزود: اگر در جامعه‌ای تکثر گرایی در زمینه فکر و اعتقاد به رسمیت شناخته شود، فرهنگ آن جامعه رشد بهتری خواهد داشت.

این پژوهشگر مسائل دینی همچنین با بیان اینکه آقای صدوقی مردمداری را یک ارزش می دانست و نه ابزار، گفت: ایشان بعنوان یک روحانی معقتد به مردمداری و شنیدن صدای مردم بود.