چکیده : باتوجه به تعطيل بودن دوشنبه هفته هاي آينده، با پيگيري زندانيان سياسي، مسئولين زندان اوين موافقت كردند كه زندانيان بند ٣٥٠ به صورت فوق العاده در روز شنبه ٢٧ اسفند ماه با خانواده هايشان ملاقات كنند.
با موافقت رییس زندان اوین خانواده ها می توانند روز شنبه 27 اسفند به ملاقات کابینی با زندانیان سیاسی بروند.
به گزارش کلمه، باتوجه به تعطيل بودن دوشنبه هفته هاي آينده، با پيگيري زندانيان سياسي، مسئولين زندان اوين موافقت كردند كه زندانيان بند ٣٥٠ به صورت فوق العاده در روز شنبه ٢٧ اسفند ماه با خانواده هايشان ملاقات كنند.
ملاقات زندانیان سیاسی بند 350 زندان اوین روزهای دوشنبه هر هفته به مدت 20 دقیقه است که در این دو سال و اندی هر دوشنبه ای که تعطیل رسمی بوده است خانواده ها از ملاقات محروم بوده اند.
این اولین بار است که رییس جدید زندان اوین و با پیگیری زندانیان سیاسی روز جایگیزینی برای یک دوشنبه تعطیل در نظر گرفته شده است.