شما در حال بازدید از صفحه ساده شده سایت کلمه می باشید. برای دیدن نسخه اصلی اینجا را کلیک کنید.

» مادر محمودیان به دادستان تهران: قبل از اینکه دیر شود به فرزندم مرخصی دهید

دوشنبه, 12 مارس, 2012

چکیده : آقای دادستان با توجه به اینکه من و پدر سالخورده‌اش بارها تقاضای مرخصی کردیم ولی رسیدگی نشد، اما از شما درخواست دارم برای جابجایی پسرم با اینکه این درخواست را هم بارهاانجام داده‌ام چون به علت دوری و سختی راه رفت و آمد و ملاقات با پسرم برای ما مشکل است.


مادر مهدی محمودیان در نامه ای خطاب به جعفری دولت آبادی برای ادامه درمان فرزندش درخواست مرخصی کرد.

در بخشی از این نامه آمده است:” از زمانی که پسرم از بیمارستان به زندان رجایی شهر و سپس به بند 2 الف سپاه در اوین و باز به رجایی شهر برگشته است، دومرتبه به علت شکنجه بیهوش گردیده وصحت اظهارات این جانب را ریاست محترم زندان و پزشک قانونی مورد تأیید قرار می‌دهد ونیز یکبار دیگر در زندان رجایی‌شهر به علت ضرب و جرح عمدی و اصابت ضربه به ناحیه سرش بیهوش گردیده است .”

به گزارش جرس متن این نامه بشرح زیر است:

به نا م خدا

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حاج‌آقا جعفری، دادستان محترم تهران

این جانب فاطمه الوندی مادر مهدی محمودیان که مدت 31 ماه است در زندان به سر می‌برد، درخواستی از شما دارم. آقای دادستان با توجه به این مدت طولانی که پسرم در زندان به سر می‌برد،حتی برای یک روز هم برای مرخصی نیامده و برای معاینه و ادامه درمان او دیگر به او مرخصی داده نشده است. با اینکه بارها از جناب عالی و همکاران محترم تان تقاضای مرخصی برای فرزندم نموده‌ام، ولی یک بار هم عملی نشد.

آقای دادستان همان طور که از وضعیت بیماری او اطلاع دارید، از شما درخواست دارم برای ادامه درمان او دستور مرخصی بفرمایید، قبل از این که دیر شود.

ضمناً آقای لاریجانی در سخنرانی که ایراد فرمودند در بیانات خود گفتند 15 روز مرخصی به زندانیان داده می‌شود. امیدوارم این مرخصی شامل حال فرزند من هم بشود تا دل فرزند او بعد ازدو نوروز پی در پی دوری از پدرش شاد شود و نوروز جدید را در کنار پدرش باشد.

آقای دادستان با توجه به اینکه من و پدر سالخورده‌اش بارها تقاضای مرخصی کردیم ولی رسیدگی نشد، اما از شما درخواست دارم برای جابجایی پسرم با اینکه این درخواست را هم بارهاانجام داده‌ام چون به علت دوری و سختی راه رفت و آمد و ملاقات با پسرم برای ما مشکل است.

خدایاچنان کن سرانجام کار

تو خوشنودباشی و ما رستگار

جناب آقای دادستان، از زمانی که پسرم از بیمارستان به زندان رجایی شهر و سپس به بند 2 الف سپاه در اوین و باز به رجایی شهر برگشته است، دومرتبه به علت شکنجه بیهوش گردیده وصحت اظهارات این جانب را ریاست محترم زندان و پزشک قانونی مورد تأیید قرار می‌دهد ونیز یکبار دیگر در زندان رجایی‌شهر به علت ضرب و جرح عمدی و اصابت ضربه به ناحیه سرش بیهوش گردیده است و ریاست محترم زندان با وجود مشاهده، هیچ گونه عکس‌العمل و ترتیب اثر نداده است و از حضرت عالی به عنوان مدعی‌العموم به منظور احقاق حق فرزندم، انتظاردارد، اوامر مقتضی را صادر فرمایند.

با احترام مجدد

فاطمه الوندی

ارادت فراوان